Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Rindu-rindukanlah diriku

16:19

Assalamualaikum.. Rindu Fiza tak? haha.. perasan sungguh kan..
yang penting..........
Alhamdullillah..
Selamat kembali ke rumahku.. syurgaku... 
selepas menempuh 9 jam perjalanan semalam..
biasa la kereta banyak di highway Plus...
Hari ini kembali bekerja mencari rezeki seperti biasa..
Walaupun ambil cuti sehari je pada hari Jumaat lepas.. 
garab dengan cuti hari buruh dan hari minggu
terasa macam lama sangat bercuti..
Story? of course ada.. 
tunggu update Fiza nanti yer...
>_<

You Might Also Like

27 kitty baik hati komen

  1. baik iolss tunggu...hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. 9 jam... masak kaki dan tangan ...

    ReplyDelete
  3. salam. langsung x rindu! hahhahaha gurau :P

    ReplyDelete
  4. Kalau dah 9 jam tu fiza.
    Mahu sakit cik akak di buatnya

    ReplyDelete
  5. hihihihihi cant wait.
    mesti banyak new things huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. selamat pulang kak fizaaa :))

    ReplyDelete
  7. Fiza...fiza...fiza...hehehe :D

    ReplyDelete
  8. Pergi bercuti ke kak Fiza?

    ReplyDelete
  9. hai :)
    lamanya 9 jam..
    nnti cite ye, miza tunggu..hehee

    ReplyDelete
  10. Baca tajuk entri teringat lagu encik mimpi lak :)

    ReplyDelete
  11. Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

    ReplyDelete
  12. Lamanya..mmg lenguh ni fiza.. ^_^

    ReplyDelete
  13. amboi...9 jam... pth pinggang tu

    ReplyDelete
  14. WAWAAA.. holiday sakan nmpk.. muhehehe

    ReplyDelete
  15. Ok dah balik dari journey 9 jam yang jauh tu.. Boleh la saya nak ucapkan salam perkenalanan :D hehehee..

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

    ReplyDelete
  16. 9 jam???!! aiyoo..cramp pinggang XD

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah selamat sampai

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum..fiza,

    selamat berkerja kembali.. dan berblog kembali.

    mselim3

    ReplyDelete
  19. mood cuti tak abis lagi nie...
    nur cuti 4 hari deret..hihi

    ReplyDelete
  20. welcame back fiza..best kan balik kg... urusan berblogging mesti dilupakan saat di kg..hehe

    ReplyDelete
  21. welcome back fiza..mesti byk story mory menarik nie kan :)

    ReplyDelete
  22. welcome back kak...beznye dia bercuti

    ReplyDelete
  23. haaa..cpt2 cite..xsbr ni :P

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah