Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Segmen : Jom Teka Barang by Dik An

14:15

Assalamualaikum.. jon support segmen Dik An..
klik banner untuk join
Hadiah :
2 x Topup RM 10
2 x Topup RM 5
5x bloglist untuk June.
Jawapan:
Kak Fiza teka baju blouse

You Might Also Like

14 kitty baik hati komen

  1. nini tak boleh nak agak pun apa ada dalam tu,hehe. harap kak fiza betul lah ye,good luck! :D

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat Fiza ..Hehehe ..Good Luck eaa..

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen kak Fiza ^^

    ReplyDelete
  4. Tak sempat join btw good luck :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...terima kasih sudi join segmen Dik An yang tak seberapa ni ye...

    ReplyDelete
  6. bersemangat fiza.. gudluck :)

    ReplyDelete
  7. salam kak fiza...kak fiza menang topup untuk segmen dik an ni...kak fiza pm dik an kat fb ye :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah