Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Spiderman 2 ~ tak tengok lagi

09:11

Assalamualaikum..
Selamat pagi.. pagi nie Fiza nak kene siapkan 2 felt Hello Kitty sebelum tgh hari.. 
ingat nak buat malam tadi, bila mood malas datang, memang habis la plan semua... 
Lagi satu.. 
cerita Spiderman 2..
korang dah tengok ker? (Yes/No)
Fiza tak berpeluang nak pergi wayang lagi..
Mr. Hubby sibuk.. takkan nak gi tengok sorang2... 
nanti jadi macam NFS.. Bila dah pergi nak tengok
dah tak de dalam senarai.. huhu...
takpe..harap cerita tu lama lagi kat cinema..
Nak sambung jahit felt dulu.. 
Selamat berhujung minggu semua...

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. Awak ditag dalam entry ni - http://sharifahamarina.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  2. fifi pun belum tengok lagi, sebab memang plan tanak tengok pun :D

    ReplyDelete
  3. Dah tengok..overall best!! cuma part heroin mati jer yg tak best....T_T

    ReplyDelete
  4. Tiey pum belum. But, my lecturer gives 5 stars katenya best citer tu. But, bnyak scene kissing la. hehek

    ReplyDelete
  5. Zumal pun belum tengok... Susah sikit sebab kat Perlis takde cinema *Malang orang Perlis* Asyik kena pergi Jitra dan Alor Star jew :)

    ReplyDelete
  6. Selamat menonton Fiza & salam hujung minggu.

    ReplyDelete
  7. Alolo..ciannye. Masih de lagi setakat ni cite tu kak. ^^

    ReplyDelete
  8. nini pun tak berkesempatan lagi nak tengok spiderman 2,dahlah godzilla baru dah keluar..uhuk2,bila la dapat tengok ni :(

    ReplyDelete
  9. lepas ni tayang2 felt tu yer ... insha Allah , dapatlah nanti tgk dn mr.hubby ... selamat berhujung minggu ...

    ReplyDelete
  10. NO. hihi..
    anne pun lum tengok lagi.. ramai cakap best tp ending tak best.. hihi..

    ReplyDelete
  11. @Sharifah Amarina Terima kasih tag Fiza.. in syaa Allah akan jawab nnt..

    ReplyDelete
  12. @miss fifi tak minat ker.. takpe setiap org lain minatnye...

    ReplyDelete
  13. @tiey smilez akak minat cite spiderman... kalu tgk yg 3D lagi la best..

    ReplyDelete
  14. @Ahmad Zu Mal Md Rayi Jitra pun dah ader cinema ey.. dulu2 tak de.. nak tgk kene g alor star..

    ReplyDelete
  15. @RDZ Z Selamat hujung minggu Rauzhah...

    ReplyDelete
  16. @Ismi Ana Harap sampai hujung bulan nie still ade..

    ReplyDelete
  17. @Nini Hanini Godzilla akak tak layan sgt.. hehe.. mujur..

    ReplyDelete
  18. @Sis Vee Nanti Fiza tayang yer.. dah siap pun.. Selamat bhujung mggu buat Vee juga..

    ReplyDelete
  19. miza dah lama tak tgok wayang...
    hahaaa,tringin nak tgok cite tu kat wayang..haha

    ReplyDelete
  20. Nak tengok tapi cinema dekat sini tak tayang pun cerita tu. Mungkin sebab duduk dekat kawasan yang terpencil sangat.

    ReplyDelete
  21. Akak layan Spiderman 2 ni kat astro first je... huhu

    ReplyDelete
  22. Mesti comey felt Hello Kitty tu... Anak nrl ada sorang tu minat sgt Hello Kitty jugak... :)

    ReplyDelete
  23. tak tgk pun lg
    umar asyik ajak utk tengok jea nie

    ReplyDelete
  24. dah terlalu lama lya tak menonton wayang..bz yg amat :D

    ReplyDelete
  25. Tak tgk lagi ..cbuk dan takder masa nak terjah citer ni

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah