The Liebster Award

18:11

Assalamualaikum.. tiba masa untuk jawab soalan blogger-blogger yang sudi tag Fiza...

Soalan daripada blogger Zara
1. described yourselves
Simple person, love cooking and interested with whatever related to Hello Kitty.. Feel young padahal umur dah banyak.. huhu.. 
2. your favourite subject in high schools ? 
Mathematic, always get the high marks among student.. hehe.. 
3. what is your first job ? 
Bulletin Designer
4. do you ever learned tae kwon do, silat, karate ? 
Yes.. TTS (Tempur tanpa senjata)..  ade bran? hehe
5. what is your first type of handphone ? 
Nokia 3310.. nostalgic nyer.. with my own pocket money.. RM 300.00.. year 2002
6. are you a driver ? just got license or just register a classes ? 
Sometimes.. Mr. Hubby kan ado...
7. if you got sponsore for holiday trip, where would you wish to go ?
KOREA !!!!!! KOREA!!! KOREA !!! and JAPAN...
8.what is the most thing you always do before going to sleep ?
Watching Shin Chan on HP..
9.what is the type hijab you mostly wear ?
Pashmina and bawal...
10.what kind of sport you like ?
Archery.. my weekend sport.
11.your favourite tv show ?
K-drama, K-pop, sponge bob

Soalan daripada blogger Mira
1 . Pengenalan tentang diri anda 
Same as above.. hehe.. macam isi borang pula..
2 . Negara yang ingin dilawati dan kenapa ?
Same as above.. no. 7.. sebab.. sebab.. tak tahulah.. mungkin pengaruh running man kot.. lagipun macam banyak je tempat yang nak dilawati kat Korea tu..
3 . Siapa idola korang dalam dunia blogger ni dan kenapa ?
Ramai.. semuanya banyak memberi info dan ilmu pada Fiza...
 4 . Komen dan pendapat korang tentang blog myra azmee ?
Kiut dan comel..
5 . Warna kesukaan anda 
Purple.. of course..
6 . Drama atau movie kesukaan ?
The heirs.. tengok banyak kali pun tak jemu.. Movie best cite Man Laksa.. kelakar sangat
7 . Peminat runningman? pendapat tentang runningman?
Mestilah minat.. dorang kelakar dan sporting...
8 . Pendapat korang tentang fenomena kpop di malaysia sekarang 
HAVOC!!! 2X
9 . Antara samsung s4 dan sony xperia z , mana korang suka?
Samsung S4..  tak minat sony..
10 . Cita-cita korang dalam dunia blogger?
Dapat update entry dan bw setiap hari dah rasa bersyukur sangat sebab kadang2 susah nak buat mcm tu..

Tak tag dah kat sape2 sebab Fiza tengok sume blogger dah dapat tag2 dari blogger2 lain.. Fiza tak ingat dah sape lagi yang tag Fiza.. huhu.. sorry sangat2...

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. ad jgk blogger yg tag tapi masih belum berkesempatan nk jawab..

    ReplyDelete
  2. wah!! kak fiza minat archery,cayalah! hehe :D

    ReplyDelete
  3. Dalam Liebster Award kadang2 dorang tanya buat kita geli hati jer, apa pun best gak join camni :)

    ReplyDelete
  4. Wah fiza suka mathematics ya..jarang malay student yang suka ni..he..he

    ReplyDelete
  5. Saya pun teringin nak pergi Korea, kak :)

    ReplyDelete
  6. lya tak jwb lagi tag dari zara :)

    ReplyDelete
  7. nokia 3310 paling nostalgia... jatuh terhempas ke lantai pun still ok lagi..haha

    ReplyDelete
  8. wehuuu ! thnks 4 answering ! =D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah