Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Too Cool For School Cosmetics Beauty Session

12:53

Assalamualaikum.. tak sabar Fiza nak update aktiviti nie sebelum hilang kehangatannya...
Event : "Too Cool For School" Beauty Session 
Date : 16.5.2014
Time : 8-10pm
Venue : L'esprezzo by The Loaf , Level 1, The Curve
Theme : Black & Yellow
LISA Magazine
Majalah Lisa telah mengadakan sesi make up jenama Too Cool For School.. 10 pembaca yang paling cepat menghantar butiran akan dapat invitation nie dan membawa seorang lagi teman sebagai syarat..Terima kasih pada Officemate, Kak As dan blogger Zarena kerana bawa Fiza untuk join sesi nie..  Ia merupakan sesi memperkenalkan produk daripada negara Korea dan baru setahun berada di Malaysia..Selain itu, mereka turut mengajar cara-cara make up yang betul.. bukan main sapu jer.. hehe.. macam Fiza selalu buat...
sebelum sesi bermula.. kami makan meatball Ikea dulu.. layan...
L'esprezzo by The Loaf
Pengacara untuk sesi nie Ain Edruce daripada 8TV 
dan juru makeup artis Nabil Fikri.. 

Comel betul Ain Edruce.. kulit dia pun nampak smooth..
pemanis mulut.. sesuai dengan tema yang ceria..
Macaroon, biskut dan lolipop coklat putih.. mmg sweet dan sedap
Kami juga dibawa untuk masuk Too Cool For School Shop sebelum ia dibuka tidak lama lagi di Level 1, The Curve.. berhampiran dengan L'esprezzo by The Loaf.. Merupakan shop kedua yang akan dibuka selain di The Garden dan satu lagi akan dibuka di  Shopping Mall bersebelahan KL Central (tolong bgth nama dia, malas nak cari.. huhu)...Selain itu, tawaran 10% diskaun diberikan untuk semua peserta yang membeli produk mereka semalam...
Shop memang comel.. dengan susun atur yang kemas dan menarik 
Kami semua..
kredit pada Cik Ain Edruce
drp Instagram ain edruce  
bergambar dengan Ain Ain Edruce 
bergambar dengan Nabil 
The Curve.. kami di sini...
 Antara produk yang diperkenalkan..
  • Cleanse > Egg Mousse Pack
  • Moisture > Mcgirly Finisher
  • Foundation > After School Lunch Box BB Foundation
  • Loose Powder > Dinoplatz Loose & Silly
  • Eyeshadow > Dinoplatz Eye Krrrayon Stick #1
  • Eyeliner > Glam Rock Extreme Color Eye #3
  • Mascara > Dinoplatz Escalator
  • Eyebrow > Glam Rock Urban chic Eyebrow & Urban Brow (browscara)
  • Lipstick > Glam Rock Vampire Kiss (bloody kiss)
Mascara > Dinoplatz Escalator 
Lipstick > Glam Rock Vampire Kiss (bloody kiss) 
Foundation > After School Lunch Box BB Foundation 
Blusher > Check Cake Blusher
Goodies bag daripada Too Cool For School
Apa yang dapat Fiza simpulkan, make up Too Cool For School memang simple dan tidak berat.. nampak lebih neutral dan kalau nak nampak artis korea... try la.. hehe... >_< 
p/s: Suke dengan A-pink.. Eunji.. comel.. 
FB : Too Cool For School - Malaysia

You Might Also Like

29 kitty baik hati komen

  1. seronoknya fiza dapat joint event macam nie kan

    ReplyDelete
  2. Wow cantik la lipstick dia.. nama vampire kiss lagi tue.....hahaha =D

    ReplyDelete
  3. Lamanya tak makan meatball IKEA

    ReplyDelete
  4. seronoknya.. dah lama tak makan meat ball

    ReplyDelete
  5. bestnya dan terliur dengan meatball tu huhu...

    ReplyDelete
  6. Makin banyak la pilihan para wanita untuk kelihatan cantik yer :))

    ReplyDelete
  7. suka tengok makeup semua ni!!! arghhh..jelesnya dngn kak fiza!! XD

    ReplyDelete
  8. @ikhwan yusuff sedap.. order 10 biji mmg kenyang sangat...

    ReplyDelete
  9. @Kisah Si Dairy seronok kak.. rasa enjoy sikit lepas kerja..

    ReplyDelete
  10. @Nurfaezah Abdullah memang manis.. lepas mkn mmg kene minum air banyak2...

    ReplyDelete
  11. @Farah Farah duk obersee.. nnt blk msia dtg la ikea tuk mkn...

    ReplyDelete
  12. @Marou Apple Hijau sedap.. rasa nak makan lagi pulak... hihi

    ReplyDelete
  13. @MaMa MuRsYiD best mama.. enjoy.. lepaskan penat keje...

    ReplyDelete
  14. @Ahmad Zu Mal Md Rayi betul tu Zumal.. tp kene dengan cara la.. makeup pun nk kene ade seni...

    ReplyDelete
  15. @RDZ Z meriah.. host dia pun best.. ramah dan ceria sangat..

    ReplyDelete
  16. meetball ... teringin sungguh .

    ReplyDelete
  17. Berselera sngguh meatball dia.

    ReplyDelete
  18. waa.. bab make up2 ni, saya boleh baca je la. hehehe
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  19. aishhh seronoknya..lya tak pernah gi lagi event2 mcm nie..kalau la dekat nak juga

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah