Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

CPUV ke 23 dan 24

11:15

Assalamualaikum.. Alhamdullillah ada CPUV yang melekat lagi.. dulu terasa susah sangat nak dapat..
usaha tangga kejayaan yang penting bersabar...
Syukur.. harap terus meningkat..
Cume sejak dua menjak nie mmg aktiviti blogging Fiza menurun sangat.. Nak kene up balik nie.. 
memandangkan jadual pun padat..
>_<

You Might Also Like

26 kitty baik hati komen

  1. miza pun nak berblog ni makin merudum...
    taniah kak fiza ^_^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....tahniah kak fiza :),rezeki kan...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, rezeki... :)

    ReplyDelete
  4. wah..masyuk...tahniah sis...nanti keluar sy klik2..hihihihi

    ReplyDelete
  5. salam. tahniahh sis :)) bertambah+ rezeki nak puasa ni ya hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah...rezeki...dah byk dpt CPUV tu..:D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah . rezeki la...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..tahniah kak fiza
    moga sentiasa dimurahkn rezeki

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ..Tahnoah rezeki Fiza..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki Fiza... Zumal tag Fiza dalam giveaway yer http://duniazumal.blogspot.com/2014/06/first-mini-giveaway-topup-by-mrsyatie.html

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. =)

    Zara dtg mnabung kat sni =D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dan tahniah. murah rezeki

    ReplyDelete
  13. same la kite..mood update dah kelaut dah ni

    ReplyDelete
  14. Tahniah fiza...blogger dah elok balik.yay!!

    ReplyDelete
  15. tahniah fiza.. rezeki tu ada punya. hehee

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah