Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Dinner Sup Ketam

12:26

Assalamualaikum..  
semalam tak sempat nak bersiaran sebab Fiza perlu siapkan laporan kerja.. penat sangat...
tapi penat tak boleh jadikan alasan untuk balik rumah dan terus berehat..
Buka peti ais.. tengok ketam, terus rasa nak makan sup ketam..
so ini la hasilnya.. 
sup ketam
brokoli dan cendawan shitake masak tiram
Rezeki semalam.. alhamdullillah.. 
>_<
p/s: sup ketam makan time hujan memang sangat segar.. sampai melecur lidah Fiza semalam.. huhu.. 

You Might Also Like

25 kitty baik hati komen

  1. emmm sedapnya...ketam2...^^

    ReplyDelete
  2. Telan airliur terus tengok gambar lauk ni. T_T.

    ReplyDelete
  3. kita yang tak makan seafood tengok sup ketam tu cam sedap jee. omgeee~ meleleh ayaq liuq!

    ReplyDelete
  4. memang sedap dan mengiurkan ni...

    ReplyDelete
  5. sup ketam. mak aihh terliur :)

    ReplyDelete
  6. Terliur pulak tgk sup ketam ....acaner rasanye r tu...tak pernah makan....huhhuhuhuh

    ReplyDelete
  7. Xpe sis. Semalam xdapat bersiaran, tapi malam ni dapat siarkan sup ketam yang awesome pum dah jadi. hehehe

    Sedap ketam tu. Mintak cket :)

    ReplyDelete
  8. wah sedapnya fiza ... meleleh !

    ReplyDelete
  9. Nampak sedap sangat. Dekat sini, saya tak pernah jumpa ketam lagi.

    ReplyDelete
  10. Wah sedapnya Fiza..yumm..yumm

    ReplyDelete
  11. salam. ahai..tak terkata tengok sup ketam tu :D

    p.s menabung lenovo & michelin :))

    ReplyDelete
  12. nasib baik aku tak makan ketam...

    ReplyDelete
  13. Salam Rabu Fiza ..Hehehe sedapnyerrr nak sikit ..Alahai sampai melecur la pulak huhuhu ..sabar jerla..

    ReplyDelete
  14. sedapnya...dik an terliur tengok brokoli dengan cendawan tu sebab dedua feberet Dik An...

    ReplyDelete
  15. sup ketam memang famous akhir-akhir ni gara-gara denggi.hehe.
    p/s: nampak sedap!pandai fiza masak

    ReplyDelete
  16. Sekarang jugak rasa nak makan sup ketam!

    ReplyDelete
  17. wow....bestnya tgk kak fiza mask...mesti sedap kan,,:DD

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah