Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Demam FIFA2014 bermula

12:43

Assalamualaikum.. 
peminat bola mesti tak sabar nak saksikan perlawanan pertama FIFA world cup pagi esok.. 
Kalau ikut jadual perlawanan pukul 4.00 pagi..
 Yang eksited siapa lagi.. Mr. Hubby la.. 
Fiza mungkin akan join tengok juga kalau team tu Fiza minat.. hehe..
Fiza penyokong Spain dan Japan.. 
Jersi baru tak de.. beli pun 4 tahun lepas...
Brazil vs Croatia
Jom layan lawak rekaan semata-mata nie..
Lawak kan.. hehe.. 
p/s : Tak salah nak layan bola, tetapi jangan sampai tak larat nak pergi kerja sebab mengantuk sangat..  ingat tu...

You Might Also Like

23 kitty baik hati komen

  1. taknak la sampai demam...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha kite dah excited tunggu bola ni....

    ReplyDelete
  3. hehe...start esok ramai la yang menguap datang kerja..

    ReplyDelete
  4. hahaa..miza pun tak taw miza sokong ap..heee

    ReplyDelete
  5. ehh ada jugak isteri bagi peraturan.haha :P

    ReplyDelete
  6. Bola start besok. Tapi saya tengok game yang start masa Ramadhan nanti. Senang sikit sebab boleh bangun sekali terus bersahur. Hehe

    ReplyDelete
  7. Haha... demam bola dah nak mula... :)

    ReplyDelete
  8. lalu depan tv merangkak tue tak boleh menahan...hahahaha...

    ReplyDelete
  9. Pastilah SERU... berita bola sepak di bumi...

    ReplyDelete
  10. hehehhee.. lucu la .. ^_^ liya sokong german ^_^

    ReplyDelete
  11. macam biasa..aiman support spain...!jepun wakil asia....heeheeheee :D

    ReplyDelete
  12. ramai lah yang mata kuyu kat office minggu depan ... heheheee

    ReplyDelete
  13. Esok time keje sure ada yang jadi zombie :)

    ReplyDelete
  14. hihihihihihi...kenapa mesti ad JDT..hihihiih....melekat dah semua kan..

    ReplyDelete
  15. ha!menjawab ..menjawab..biasa tu!!heheheh

    ReplyDelete
  16. Hehe nak tengok apa jadi kat rakan2 zumal esok pagi ;)

    ReplyDelete
  17. Muahahahaha..hamek ko! Tu diaa aih kaum isteri balas syarat kt asben lak. XD

    ReplyDelete
  18. Haha...yg part isteri balas rules suami tuh xtahan...

    ReplyDelete
  19. Tahniah Brazil..Thumb up Neymar...

    ReplyDelete
  20. fiza layan world cup x??kalau naniey lah tdo lagi baik..akeke

    ReplyDelete
  21. Segalanya tentang bOLA boLA BoLA

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah