Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Floria 2014 Putrajaya ~ Taman dan Bunga

23:28

Assalamualaikum.. Fiza geram betul dengan internet.. Entry nie patut Fiza publish petang tadi.. last2 malam nie baru la boleh sambung download gambar..
Pagi tadi Fiza jalan2 kat Jalan TAR.. ingatkan nak masuk Sogo.. last2 jalan2 shopping kat Jalan TAR jer.. ramai sangat orang.. pusing-pusing beli barang terus balik.. tak tahan bersesak-sesak dengan cuaca panas.. yang penting barang-barang yang Fiza nak dah beli.. hehe...
Memandangkan minggu nie sibuk sangat dengan kerja kat opis.. tak sempat nak publish cerita kami ke Floria 2014 Putrajaya pada 21 Jun 2014..  hari nie Fiza nak tunjukkan gambar je.. nak cerita pun malas dah.. huhu.. setiap tahun Fiza akan pergi.. nak tengok bunga yang cantik-cantik... Kali nie tema Floria Taman dan Bunga...
Ade budak kecik dalam gambar kan.. Itulah Mia Sara.. anak member Mr. Hubby.. kami jaga minggu lepas... minggu nie mak dia cuti.. jadi kami tak jaga... ader sambungan lagi nie untuk entry kedua Floria 2014... khas untuk peminat kucing..
p/s : Fiza nak ucapkan Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa kepada semua blogger dan juga umat Islam di seluruh dunia.. dan jangan lupa solat terawih, niat puasa.. dan yang penting mesti bangun sahur.. untuk bagi tenaga di siang hari.. >_< 

You Might Also Like

14 kitty baik hati komen

  1. Cantiknya pesta ni. Mama saya mesti suka kalau dia dapat pergi.

    ReplyDelete
  2. laaaaaa rugilah CT tak jenguk last week. pastu terus balik penang. haaaiseh. tapi kalo pi bulan puasa hazab jugak hihiks..

    ReplyDelete
  3. Wahh... cantik dan kreatifnyaa...

    ReplyDelete
  4. Yg payung gantung tu ana suka! Argh..lawa sungguh. Nyesal tak gi pjaya. Huk3

    ReplyDelete
  5. cantiknya...suka yang payung gntung tu...selamat berpuasa kak fiza...moga ramadhan tahun ni lenih bermakna buat kak fiza sekeluarga :)

    ReplyDelete
  6. wowww...cantik sangat.
    Xlarat nak pergi siang tu sebab panas betul.

    ReplyDelete
  7. Dapat photoshoot kt cni best ni..

    ReplyDelete
  8. memang sangat cantik pemandangan yang dihiasi bunga-bungaan tu..yang special adalah payung kat atas tu

    ReplyDelete
  9. wah2xx...Cantik kan..Pernah kesana tahun 2010..dah 4 tahun....hihihihihi

    ReplyDelete
  10. Bestnya dpt tgk bunga2 yng cntik..

    ReplyDelete
  11. cantiknya... setiap tahun ada dgn selalu tak dapat pegi.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah