Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Hadiah untuk Top Komentor

11:07

Assalamualaikum.. Fiza nak umumkan bahawa hadiah untuk 
Top komentor April dan Mei 2014 akan diposkan hari ini atau esok ikut kesempatan waktu.. 
Tujuan Fiza umumkan ini kerana Fiza setakat ini ada juga pos hadiah-hadiah, 
barang-barang kecil kepada blogger tetapi dalam dilema sama ada hadiah tersebut sampai atau tidak ke tangan penerima.. 
mungkin korang pun segan nak tanya kan.. 
sama ada hadiah dah kirim ke belum.. 
untuk kali nie Fiza akan bagitahu.. 
Tak nak mungkir janji.. 
rasa bersalah jer kalau tak poskan barang sedangkan alamat dah kita minta..
Cuma masa lambat atau cepat...
yang tu memang tak dapat dielakkan..
Fiza minta maaf banyak-banyak..
Posto buat top komentor
Hari ini niat nak BW.. mood merudum betui sejak akhir-akhir nie.. Korang jgn jadi macam Fiza tak.. bersemangat walaupun di bulan puasa..
Selamat berpuasa...

You Might Also Like

27 kitty baik hati komen

  1. wow...bertuah la top komentar tu kan...

    ReplyDelete
  2. Banyaknya hadiah,, hihi..nak bagi hadiah nie dik senang..tapi bila bab nak poskan hihi..memang susah rasa kan,, kita perlukan masa..hadiah cik akak pun tak terpos lagi

    ReplyDelete
  3. semoga segalanya dipermudahkan...Selamat berpuasa!:DD Terus bersemangat ya sis!

    ReplyDelete
  4. wah bertuah siapa dapat hadiah tu..hehe terbaik! selamat berpuasa sis;)

    ReplyDelete
  5. Samalah kita..Nelly pun tak ada mood wlaupun bulan puasa..tak tahu kenapa..hope this feeling not be longer.

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuase k.fiza. :D huhu..tahniah pd yg rajin2 komen tuh. Adiah misteri tuu.. Hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya ade hadiah la..
    selamat berpuasa fiza :-)

    ReplyDelete
  8. Tahniah yang terpilih tu..& selamat berpuasa Fiza...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah,..tahniah kepada mereka...^_^

    ReplyDelete
  10. tahniah untuk para top komentar :D

    ReplyDelete
  11. wahhh sapa yg brtuah itu..lya semangat nak bw tpi sibuk je memanjang kat opis

    ReplyDelete
  12. Asslmkm fiza.. Tahniah buat top top komentar tersebut..
    Selamat berpuasa juga...

    ReplyDelete
  13. slmt berpuasa yer,, kena terus semangat! chayok2! :p

    ReplyDelete
  14. waa, hadiah..
    btw, selamat berpuasa akak :)

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada top komentator :)

    ika pun same ngn kak fiza, tahun ni nak puasa and raya takde semangat T_T
    kenape ntah sob sob

    selamat berpuasa kak :))

    ika klik3 tabung nuffnang invest smart 3x :)

    ReplyDelete
  16. semoga fiza upgrade semangat balik ya..

    Tahniah kepada top komentar :)

    ReplyDelete
  17. tahniah kpd top2 komentor ! =D selamat puasa fizaa dan suami serta kluarga =)

    ReplyDelete
  18. tak termasuk dalam senarai...huhu

    ReplyDelete
  19. Selamat berpuasa kak Fiza. Tak sabar nak terima hadiah tu walaupun saya takde dekat Malaysia.

    ReplyDelete
  20. Moga Fiza kembali bersemangat yer :)

    ReplyDelete
  21. rasanya dh sampai kot semua hadiah2 tu.. kadang2 tertanya2 juga kalau kiriman lewat sampai

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah