Internet Slow -__-

16:11

Assalamualaikum.. lama tak bersiaran.. rindu sangat kt blog.. bizi.. bizi sangat kat opis.. bile nak on9 kat umah pula, internet slow.. dah bayar pun slow.. tension jugak ngan internet sekarang nie.. tak tahu apa yg tak kena.. 
Mood pun ke laut.. bila loading nak masuk google pun dah berminit2.. nak  tutup laptop dulu, buat keje lain je la.. bye...
p/s: memang sakit hati sangat2 nie.. d|-___-|b

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. rileks sis. ceria2 selalu. hihi :)

    ReplyDelete
  2. Memang sakit ada internet tapi xboleh guna, spoil giler kan.

    Tapi, sabo je la akak kan ;)

    ReplyDelete
  3. Internet kat rumah zumal pun kekadang ok kekadang tak... Geram jadinya...

    ReplyDelete
  4. bersabarlah fiza..ini perkara biasa.. ^_^

    ReplyDelete
  5. alahai . memang bengang pon kalo internet slow. rasa cm nak hempok2 ja modem

    ReplyDelete
  6. Sabar tau kak Fiza. Mmg ternet centu. Huhu. Lagi2 negara baru nak membangun. ^_^ happy always tau! ^_~

    ReplyDelete
  7. sabar akak..samalah Dik An...kalau lembab sangat terus tutup laptop huhu.

    ReplyDelete
  8. sabo ye.. dah laju nanti online puas2

    ReplyDelete
  9. selalunya kalau kat ofis baru boleh bw gila2..kat rumah macam kesuntukkan masa pulak fiza..

    ReplyDelete
  10. tension kan nak update blog n bw kalau internet slow...

    ReplyDelete
  11. bila tenet slow cnfirm stresss .. ~~~

    ReplyDelete
  12. mmg tension kalau internet slow....nak bila terus putus saya baru dapat kembali nak BW ni..:DD

    ReplyDelete
  13. Internet skrng mmng menguji kesabaran..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah