Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Pengedar Sah Shaklee Rawang

16:38

Assalamualaikum..
Hari ini secara rasminya Fiza nak bagitahu yang Fiza dah daftar sebagai ahli Shaklee..
untuk tak nak semakkan blog peribadi Fiza..
 Fiza dah sediakan satu blog khas untuk info-info mengenai SHAKLEE.. 
name card Fiza
Inginkan side income dengan hanya melakukan business secara online.
Inginkan supliment tambahan untuk suami, isteri, anak-anak dan keluarga?
WhatsApp / WeChat saya: 017-9488034
COD Area : Rawang
In Shaa Allah saya dapat menolong.
Jom sihat bersama Shaklee.

Niat sebenar untuk makan sendiri dan setakat nie hasilnya memuaskan. 
Fiza mencuba untuk kekal sihat dan mencuba untuk mendapatkan zuriat dengan supplement2 Shaklee..
Usaha itu yang penting..
In syaa Allah.. Doakan Fiza yer.. Amin..

p/s : nak jadi ahli calling2 la Fiza yer...

You Might Also Like

25 kitty baik hati komen

  1. alhamdulillah..dah maju setapak...moga terus success fiza..

    ReplyDelete
  2. Aminn...insya-Allah k.fiza dimurahkan rezeki anak & begitu gak rezki laen. Aminn.... :)

    ReplyDelete
  3. Semoga terus sukses dan murah rezeki... :)

    ReplyDelete
  4. selalu doakan fiza.... semoga terusssss sukses !

    ReplyDelete
  5. All the best fiza..semoga apa yg diimpikan tue tercapai..amin..=D

    ReplyDelete
  6. In shaa Allah mudah mudahan kak fiza...yg penting kak fiza dah usaha kan :)

    ReplyDelete
  7. Wah... Fiza jadi pengedar Shaklee pula yer... Good luck k :)

    ReplyDelete
  8. gud luck kak fiza :) smoga sentiasa dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  9. insha Allah ... aaamin . semoga rezeki terus melimpah .

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah....semoga dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan fiza ye...semoga sukses...^_^

    ReplyDelete
  11. wah dh start bisnes ye . gudluck fiza :)

    ReplyDelete
  12. Fiza, mama memang pengguna shaklee.. Produknya terbaik.. Tahniah fiza dan jd pengedar shaklee.. All the best dear

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..Tahniah Fiza..Semoga berjaya k..

    ReplyDelete
  14. salam. wahhh..one step closer hehehehe..semoga berjaya sis :))

    ReplyDelete
  15. Semoga berjaya ya fiza! gudluck...

    ReplyDelete
  16. all the best fiza...selamat berniaga ye

    ReplyDelete
  17. tahniah.. semakin ramai nmpaknya blogger jadi pengedar sah shaklee.. dan makin ramai pengedar shaklee yg jadi blogger.. hehe

    ReplyDelete
  18. ramainya org join shaklee skrg ni..

    ReplyDelete
  19. wahhh.. semoga trus sukses yaaa.. =) insyallah..

    ReplyDelete
  20. wah2xx....semoga terus maju jaya ye sis fiza...:DD

    ReplyDelete
  21. Semoga berjaya dlm dunia bisnes.. :)

    ReplyDelete
  22. Semoga berjaya dlm dunia bisnes.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah