Pizza Hut ~ Citarasa Ramadan

09:59

 Assalamualaikum..  Fiza buka entry blog pagi nie dengan makanan pula.. Semalam rezeki Fiza bila Kak As akak opis belanja makan pizza baru nie.. sedap..  
Pizza baru sempena bulan Ramadhan.
Citarasa Ramadan
Asiana Pizza
Isi ayam tandori dan pizza nie pedas
kene dengan selera Fiza
Asiana Platter.. 
yang nie paling sedap sebagai pembuka selera
Makan satu keping pun dah kenyang.. kami tapau, petang baru makan semula.. Balik rumah masak untuk Mr. Hubby jer sebab perut still penuh makan pizza.. 
Terima kasih Kak As belanja makan.. Moga murah rezeki hendaknye..
>_<

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. Telan air liur saya kak bila baca entri ni

    ReplyDelete
  2. baru beli pizza semalam. heee

    ReplyDelete
  3. untuk take away ada ke?kt kl ni pizza kalau bulan pose memanjang penuh

    ReplyDelete
  4. Untung kah rezeki badan.. hihi

    ReplyDelete
  5. nampak menarik..macam sedap ni..

    ReplyDelete
  6. Tengok pun dah sedap... boleh ajak tuan suami laa bulan puasa ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. Salam Fiza ..
    yang yg baru erk...
    Asiana Platter tu mcm mnggoda jew..

    ReplyDelete
  8. Lama tak pekene pizza. Huhu. Dah keluar yg baru eh? Kene beli nih..eceh!

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya Fiza...esok kena gi pizza hut...

    ReplyDelete
  10. Ya Allah jadi lapar pula tengok semua ni~ >.<

    ReplyDelete
  11. maam sedap je...pedas plak tu kan...mmg suka pedas2 ni hehhe...

    ReplyDelete
  12. nsb baik tgk sblm puasa..kehkeh..kalau tak menangis je...sedap nmpk..:D

    ReplyDelete
  13. Nampak sedap jer nak cuba jugak la nnt ..

    ReplyDelete
  14. terliur lah pulak..kena makan ni sebelum puasa..kalau dah puasa mana selera dah nak hadap piza neh..akeke

    ReplyDelete
  15. sis klu mkn piza suka yg ada capuran nenas .

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum..

    sedap nyer makan pizza . Terliuh kekawan..hehhee

    mselim3

    ReplyDelete
  17. Just finish off my Pizza...Tapi buffet ramadhan tu memang best...nanti nak order..

    ReplyDelete
  18. tgk pic pn dh lapa... :)

    blogwalking sini.. :)

    ReplyDelete
  19. gila arr..sedapnya kak fiza :D
    miza tak merasa lagi...hehe

    ReplyDelete
  20. sedapnya fiza.. tak dpt nk cuba lg ni. slmt berpuasa. singgah sini klik nuff

    ReplyDelete
  21. sejak ada baby nie,memng tak dapat la nak masuk pizza...rindunya nak mkan pizza

    ReplyDelete
  22. Sedapnyaaa pizza.. Dh lma x mkn.. Nti nk cuba la ajk suami ke pizza hut..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah