Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Selera Jepun di Sushi King

13:22

Assalamualaikum.. 
selamat tgh hari semua.. Waktu rehat nie elok la Fiza update blog dulu..
nak story cerita last week.. 
Mr. Hubby bawa Fiza makan sushi..
Memang favorite kami sushi nie..
kene pula dengan wasabi.. berair la mata-mata...
Menu Sushi King
Mixed Bento
Matcha Float Volcano
Salmon Nigiri
Chuka Kurage
Cheese Tobikko
Egg Mayo
Takoyaki
Kalau makan sushi, kuantiti selalunye tak banyak sebab sushi cepat kenyang.. 
menu wajib Fiza takoyaki... 
makan panas2..
nyum2...
dah kena baru la boleh tidur lena.. hehe.. mcm tu pulak ek..
Tu je la update tuk hari Isnin nie.. Nak cerita panjang2 pun tak de idea..
serabut sikit dengan kerja opis...
p/s : sekarang dlm mood kerja yang banyak.. tengah hari nie makan nasi lemak pagi tadi yang baru sempat nak makan.. huhu... sabar Fiza...


You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. lamanya tak makan mixed bento. terliur la pulakk :)

    ReplyDelete
  2. takoyaki dengan bento tu boleh teriama lagi, tapi sushi memang tak boleh fiza... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. lama dah tak pekena takoyaki...
    sushi kureng skit...ada yang tak boleh nak masuk tekak..

    ReplyDelete
  4. wasabi?auwww..tekak ecah xboleh terima..hehe..sushi memang fav ecah..mengandung ni pon byk kali mngidam sushi..tapi wasabi tetap tolak ke tepi..hehe

    ReplyDelete
  5. Sedapnyee.. Nampaknye pasni kene beli ah sushi aeon. Hehe..rndu sushi. Tp xsempat nak lepak2 ke ape.. Bz sgt. Wuuu~

    ReplyDelete
  6. nampak sedap tapi anak tekak Dik An memang tak dapat terima sushi ni -.- tapi tokoyaki feveret Dik An hehe

    ReplyDelete
  7. Zumal belum pernah makan sushi... Hehe ;)

    ReplyDelete
  8. jujur dan ikhlas..naniey tak pernah makan sushi..hahhaha

    ReplyDelete
  9. miza pernah try sushi tapi tak belh masuk..huhuuu
    float tu! >_<

    ReplyDelete
  10. Tak pernah try lagi takoyaki

    ReplyDelete
  11. terliur tgk mocha float tuh :)

    ReplyDelete
  12. wow..best.....suka jugalah makan tapi tak semua kena dengan lidah..hihihihhi

    ReplyDelete
  13. sedapnya fiza.. nyum2. lama xmakan sushi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah