FIFA 2014 Spain kalah

09:40

Assalamualaikum.. berkecai la harap nak tengok Spain masuk final untuk FIFA 2014 nie.. memang 4 tahun la Fiza akan simpan jersi yang ada nie.. huhu.. Tinggal satu lagi harapan.. Jepun..
tak tahu la nasib dorang pula macam mana..
wuaaaaaa....
itu jer untuk hari nie...
bawa bekal hari nasi hari nie
lauk ikan tongkol dan sayur.. letak budu sikit.. 
>_<

You Might Also Like

27 kitty baik hati komen

  1. spain boleh bungkus baju dah...

    ReplyDelete
  2. Wah minat boleh rupanya Fiza ni. Hihihi. Bertabahlah ye. :P

    ReplyDelete
  3. miza pun sokong jepun gak la,hee
    jagan sedih kak fiza..

    ReplyDelete
  4. hehe penyokong Spain ramai yg kuciwa...

    ReplyDelete
  5. Wawawawawawa....Spain kalah huhuhuu Sodihhhhhh

    ReplyDelete
  6. fiza makan budu tu yang penting..akeke

    ReplyDelete
  7. tengok bola ke? hahaha.. sokong brazil dah laa.. HAHAHA

    ReplyDelete
  8. ramai yang kecewa bila spain kalah..heheh..takpe...boleh pilih yang lain pulak...hehe

    ReplyDelete
  9. Kak fiza minat eh ...dik an tak layan pun...tp kalau sapa menang itu Dik An sokong huhu :D

    ReplyDelete
  10. akak tak minat tengok bola..dah pernah try layan tapi tetap jugak tak minat..huhuhu

    ReplyDelete
  11. wuaaa...sabar ye...nmpknya kena simpan lagi jersey tue..

    ReplyDelete
  12. salam. oo kalah eh? takda rezeki..

    ReplyDelete
  13. Alolo..takmo frust tau k.fiza. Hehe.

    ReplyDelete
  14. lama x makan budu. beznye klo dpt mkn budu saat ni. letak limau n cili. yummy

    ReplyDelete
  15. redha jer lah ... heheheee

    ReplyDelete
  16. tabahkan hati saya tau ianya sungguh sPAIN bila kena balik awal. dorg masi ada peluang kedua jika belanda and chile menarik diri dari world cup... hehehee... peace

    ReplyDelete
  17. Tak dapat tengok satu match pun lagi. Game tu rasanya masa saya tengah kerja >.<

    ReplyDelete
  18. Rileks dulu... Belom panas lagi tu

    ReplyDelete
  19. Ramai yang frust ya..Spain balik awal..he..he. Tak ada rezekikan Fiza..Nak buat camne..

    ReplyDelete
  20. Ramai kcewa bila Spain kalah.. pelik kan spain bleh kalah. awla2 plawanan lak tuu.. Zara xfollow sgt pkembngn bola tp dgr jugak dr kkecewaan suami.. hahaha.. =D

    ReplyDelete
  21. jgn sedih2 fiza.. tunggu euro cup pulak

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah