Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Tahniah : Top komentor April dan Mei 2014

13:51

Assalamualaikum..  
untuk top komentor kali ini.. 
Fiza gabungkan Bulan April dan bulan Mei 2014.. 
2. Asha Lya 
6. Sis Vee 
7. RDZ Z 
9. Ismi Ana 
2. Ikhwan
5. Asha Lya 
6. RDZ Z 
7. Mirza
Terima kasih buat korang semua yang tak jemu support blog ini.. sebagai penghargaan, korang semua akan masuk dalam senarai bloglist Fiza untuk senang Fiza jenguk2 nanti.. dan..
bagi pengomen tiga teratas untuk bulan April dan Mei 2014, Fiza ada sedikit cenderahati buat korang.. Mereka adalah :
2. Asha Lya 
3. Farah Doodle of life (dua kali berturut-turut)
5. Ikhwan
Emelkan butiran korang nama, alamat dan no. tel ke :
fizaizawa@gmail.com 
subject :  Top komentor April dan Mei 2014 
>_<

You Might Also Like

26 kitty baik hati komen

  1. Alhamdulillah...tahniah...tahniah...

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk mereka...akak pun dah lama tak bertandang kat sini

    ReplyDelete
  3. komen2 kat blog ni membina kita untuk lebih semangat lagi dalam blogging kan kak fiza...

    ReplyDelete
  4. Wah Fiza zumal pun lekat gak yer...

    ReplyDelete
  5. ada jugak nama kita di situ..yeayyyy!!!

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mereka semua
    ada antaranya selalu jd pembaca setia kat blog yumida
    mereka mmg peramah

    ReplyDelete
  7. dah jarang dh BW skrg ni.. maaf ye licha bz .huhu

    ReplyDelete
  8. Oh my, oh my. Tak sangka pula la jadi salah seorang top commentators dekat blog akak ni.

    Terima kasih kak. Insya Allah nanti saya send emailnya.

    ReplyDelete
  9. Thanks Fiza & tahniah pada yang lain juga..

    ReplyDelete
  10. Wah akak pon ada ..Tq fiza ..
    TAHNIAH pada yang tersenarai ..

    ReplyDelete
  11. tahniah buat yg tersenarai.. saya tak de plak.. x de rezeki.. heheh

    ReplyDelete
  12. wah2 tahniah...dpt cenderahati lg..hehe :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat mereka juga buat Fiza.. Dapat cenderahati la.. wahh :D

    ReplyDelete
  14. TAHNIAH ! zara dah 2-3 bulan xupdate carta pgomen ni kat blog zara.. huhu.

    btw fiza, cmana letak box komen mcm kat blog fiza tu ? yg guna every month tu ??

    ReplyDelete
  15. @Zara Nurhaidah nnt Fiza tengok coding dia semua.. in syaa Allah next entry Fiza akan kongsikan...

    ReplyDelete
  16. wah masuk.....mei tak blh nak kekalkan......:( tahniah semua!:DD terima kasih sis fiza:D

    ReplyDelete
  17. tahniah buat semua pengomen tegar.. :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah pd mereka semua.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah