Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Alhamdullillah ~ UPT Positif

12:26

Assalamualaikum.. segala persoalan terjawab kenapa minggu ini merupakan minggu paling letih buat Fiza... Syukur atas kurniaan dan rezeki ini Ya Allah.. 
Fiza tak boleh tengok komputer lama-lama.. sampaikan sebelum tengah hari, Fiza terpaksa tidur di surau.. Nak kata puasa, sebelum ini tiada masalah.. 
Malam tadi badan Fiza betul-betul tidak sihat dan tak mampu untuk bangun selepas berbuka puasa.. pagi ini Mr. Hubby bawa Fiza ke klinik..
Air mata menitis macam tidak percaya.. penantian 3 tahun 4 bulan akhirnya terjawab bila doktor mengesahkan Fiza pregnant.. Alhamdullillah..
Alhamdullillah...

You Might Also Like

48 kitty baik hati komen

  1. waaah seronoknya :D alhamdulillah rezeki dari Allah SWT buat hamba-Nya yang bersabar.. take care ya.

    CT ada buat GIVEAWAY :D
    jemput singgah dan join.. thank you..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah fiza..gembira lya mendengarnya.jaga pemakanan dan kesihatan taw masih di peringkat awal tu.Lya tak pasti lagi insyallah doakan Lya pun ada brita gembira ya.

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah..tahniah fiza...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah..rezeki di bulan Ramadhan..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki Ramadhan fiza.I'm so,so happy for you. jaga diri ye..moga semuanya selamat nanti.tahniah!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah....tahniah akak...dik an tumpang happy...jaga diri dan kandungan bebaik...

    ReplyDelete
  7. setelah lama menunggu, akhirnya...alhamdulillah...congrats

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah fiza...gembiranya akak dengar...Allah swt mendengar doa2 mu dik..Jaga elok2 ye...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..tahniah fiza..jaga diri elok2 ye

    ReplyDelete
  10. salam...waaa tahniah dear,untung awak rezekidah sampai... doakan untuk saya sekali, semoga penantian saya pon tak sia2..aminn...

    ReplyDelete
  11. Alhmdulillah,tahniah ^^
    Jg diri,jg kesihatan tauuuu

    Moga allah permudahkan segalanya

    Ameen...

    ReplyDelete
  12. masa awal hritu 1 bln gk ayu xblogging bb pening tgok lappy.

    tahniah dear....

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, tahniah kak Fiza. I'm happy for you ^^

    ReplyDelete
  14. TAHNIAH!
    TAHNIAH!
    TAHNIAH!

    jg kesihatan lek lok k..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...syukur..akhirnya doa Fiza terjawab...berkat kesabaran fiza juga...jaga diri baik2 yer...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..Tahniah Fiza..Rezeki Ramadhan tu...

    ReplyDelete
  17. Tahniah Fiza. Saya pun tumpang gembira. Jaga diri dan kandungan okay!

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..tahniah..jaga kandungan elok2..jangan buat kerja berat2 awal pregnant ni yer..jangan mop lantai..sebab ade daya tekanan kat lntai..kawan sy ggur sebab mop lntai..kalau boleh suruh je husband buat dulu kerja rumah smntara nak masuk 3 bulan..lepas tu xpe da lasak sikit2..tahniah yer..

    ReplyDelete
  19. Nk nangis...thniah. Taking care..

    ReplyDelete
  20. Tahniah!

    Rezeki awak dan suami di bulan Ramadhan. Sy tumpang seronok... :)

    ReplyDelete
  21. SubhanAllah... Ya Allah... Sha tumpang bahagia... sebak pulak rasa... jaga baik2 Fiza... semoga segalanya dipermudahkan... amin amin ya rabbi !! alhamdulillah !!

    ReplyDelete
  22. Tahniah Fiza..rezeki di bulan Ramadhan..

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum fiza syggg, alhamdullilah syukur Ya Allah. meremang bulu roma kita sebab happy sangat utk kamu! jaga diri baik2 yanggg, ur link blog masuk bloglist preggymom 2014 sheilaaa. heehehee Adam Husni dapat kawan yeayyy

    ReplyDelete
  24. Ya Allah..tahniah sis...take care of yourself..:)

    ReplyDelete
  25. tahniah Fiza... jaga diri elok-elok ye :)

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah.. tahniah kak fiza :)

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah ... rezeki ramadhan fiza ... tahniah ya . jaga diri baik2

    ReplyDelete
  28. Ya Allah, betul ke ni k.fiza? Alhamdulillah.. Syukur. Ana tumpang gembira. Tak lama lagi bakal bertiga la ye k.fiza. Tahniahh..jage elok2 tau. Baby first ni byk kene jage. Huhu

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum.. tahniah.. jaga diri elok2 ya.. :)

    ReplyDelete
  30. Tahniah fiza....take care tau...

    ReplyDelete
  31. Tahniah Fiza... Semoga dipermudahkan segalanya yer :)

    ReplyDelete
  32. Fiza!! tahniah. syukur alhamdulillah. rezeki bulan ramadhan kan. penantian selama 3 tahun yang tidak sia-sia. jaga diri dan kandungan elok2 ye. kak uni doakan yang baik-baik untuk fiza. :)

    ReplyDelete
  33. tahniah awk!!!!
    alhamdulillah.. rezeki..
    =')

    ReplyDelete
  34. Tahniah sis!

    jaga diri dan baby baik2 tau :)

    ReplyDelete
  35. alhamdulilllah !!! gembira sgt ntuk fiza dan suami !! =D

    ReplyDelete
  36. Salam Ramadan & Tahniah! Alhamdulillah. Jaga kandungan elok-elok! :)

    Jemput join GA Ramadan jom: GA Ramadan by Silent Confessions

    ReplyDelete
  37. Alhamdulillah.. akhirnya kan fiza.. tahniah.. take care k...=D

    ReplyDelete
  38. Alhamdulillah tahniah. Rezeki :)

    ReplyDelete
  39. wah2xx...tahniah sis...Sesungguhnya Allah bersama org2 yg sabar...Semoga sis terus sihat..:DD

    ReplyDelete
  40. alhamdulillah tahniah.. akhirnya penantian 3 tahun tu tetap ada rezeki kan. syukur. jaga kesihatan ya fiza :)

    ReplyDelete
  41. alhamdulillah..tahniah fiza..
    semoga sentiasa sihat & kuat..
    take care tau ;-)

    ReplyDelete
  42. alhamdulillah ^_^
    jaga diri kak fiza :))

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah