Farewell party buat Wany

15:52

Assalamualaikum.. pertama sekali Fiza nak ucapkan ribuan terima kasih buat kawan-kawan blogger yang mendoakan kesihatan Fiza dan baby kecik dalam perut nie.. In syaa Allah Fiza akan jaga sebaik mungkin dan kadang2 memang terlupa yang Fiza sedang pregnant sebab Fiza nie lasak orangnye.. 
Okey la.. dah lama Fiza simpan cerita nie.. its happen sebelum puasa sebenarnya.. pada 27 Jun 2014 lepas, Fiza dengan member2 opis buat farewell party buat adik Wany.. kebetulan hari tu juga adalah hari terakhir Wany bekerja sebab dapat better offer kat tempat lain.. 
Sedih.. memang sedih sebab Fiza memang suke usik si Wany nie.. dia jenis gelabah2 comel cam tu.. hehe.. sorry yer Wany.. Akak memang tahu Wany memang suka baca blog akak nie... jgn marah ey...
 
Kami
Fiza, Wani (tengah), Nadia 
Fiza suka gambar nie... 
Hanis, Siti, Kak Ima 
sorang teruna sesat.. hehe.. si Mat Kay..
Walaupun Wany dah tak kerja dengan kami, tapi still keep in touch dengan Fiza lagi..  lagipun area umah kami kat Rawang.. bila2 kalau nak jupe tak de hal.. 
Buat Wany, kerja elok2 kat tempat baru.. jangan nakal2.. kahwin nanti jangan lupe jemput kak Fiza.. Good luck dear.. 

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. Woaaaa akak da pregnant!!! Tahniahhh heeee

    ReplyDelete
  2. Jaga kesihatan kak. Nad doakan dari jauh^^

    ReplyDelete
  3. tahniah wany for the baby..jaga kandungan baik2..
    nak supplement utk masa mengandung boleh contact saya =)

    Selamat berpuasa dengan jayanya.. semoga sihat2 selalu

    ReplyDelete
  4. Salam hujung minggu Fiza..

    ReplyDelete
  5. semoga akak dan baby kecik selalu diberi kesihatan.
    Amiin...

    ReplyDelete
  6. Hamboii.. Sakan gelak ketawa. Oke la tu, wpun tak satu tempat kerja. Still leh jumpe2 lagi. Alolo..tak sabar nak tunggu baby keluar. Eh? Haha :D

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum dear.. Zara dtg ziarah sni.. =) selamat ari isnin

    ReplyDelete
  8. salam. sis pregnant ke? tahniah hehe semoga sis dan baby sihat selalu - amin

    ReplyDelete
  9. Paling tak best kalau hilang sorang teman kt ofis..tp apa boleh buat kan.. setiap pertemuan pasti ada perpisahan...good luck for wany kt tempat baru nantI..=D

    ReplyDelete
  10. Bagus keep in touch walaupun dah tak kerja sebumbung :) Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  11. lumrah tempat pekerjaan..jump to other place for better offer..

    ReplyDelete
  12. Selamat bekerja kat tmpt bru untuk kwn sis..:DD

    ReplyDelete
  13. tahniah dear ! hehe.. jgn sedih2 nanti boleh date dgn wany.

    eh nina terkena tag jd nina ter-tag fiza pula kt sini --> http://sukasamko.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum fiza. wahh sedapnya makan kfc ~~~

    ReplyDelete
  15. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah