Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Selamat Hari Raya

15:20

Assalamualaikum.. dah lama Fiza tak jenguk blog Fiza nie... rindu sangat pada korang semua.. Fiza tak kemana pun.. cume Fiza alami masalah tak boleh tenung komputer lama2.. apatah lagi nak BW.. buat kerja pun kejap2 berhenti.. pastu tidur.. hehe... penat betul badan..
Hari nie Fiza di opis, tak tahu nak buat apa.. tetiba teringat pada kawan2 kat blog.. tak terlambat lagi untuk Fiza mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.. terima kasih kerana sudi berkawan dengan Fiza di alam maya nie dan diharap persahabatan ini berkekalan... 


You Might Also Like

29 kitty baik hati komen

  1. salam lebaran sis...takpelah sis kesihatan tu lbh pntng..semoga terus diberikan kesihatan oleh Allah swt...Amin

    ReplyDelete
  2. Salam aidil fitri dan maaf zahir batin

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya :D
    maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam aidilfitri,maaf zahir batin Fiza...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya kak Fiza :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya yang kelima kak.. hikhik

    ReplyDelete
  7. mungkin fiza dlm keadaan bru mengandung kot.. hehe. selamat hari raya juga buat fiza. semoga persahabatan berkekalan

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.. salam syawal.. :)

    ReplyDelete
  9. assalammualaikum dear.. salam lebaran dari zara dan suami.. =) zara baru balek ni jenguk blog lepas sebulan dah xfokus blog ni. ri ni start kerja dan ari ni jugak start nak fokus blog balik.. heee.. jaga kesihatan tau dear =)

    ReplyDelete
  10. salam. selamat hari raya sis :)

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya juga Fiza.

    Samalah dengan saya. Hari ini baru nak on balik balik blog. Lama dah tinggalkan. =)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya, Fiza... :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum fiza, jaga kandungan baik2 ye. hehehe *selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidilfitri Fiza... Kad raya Fiza dah sampai pagi tadi. Thanks yer ^_^

    ReplyDelete
  15. kak Fiza thanks atas kad raya..bru je sampai..:D

    ReplyDelete
  16. lamanya tak dgr khabar fiza..salam aidilfitri juga buat fiza

    ReplyDelete
  17. Sekali-sekala datang juga jengah ke sini. Semoga segala-galanya baik-baik aje Fiza. =)

    ReplyDelete
  18. wahhhh lamanya tak update blog =)

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya.. hari ni last raya.. hehe

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya.. hari ni last raya.. hehe

    ReplyDelete
  21. mmg lama sgt dah kamu tak jenguks dan tak updates...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah