Top Komentor Ourmemoria ~ Jun 2014

14:26

Assalamualaikum.. 
 terima kasih pada korang yang tak jemu2 singgah ke blog Fiza nie...
Berikut adalah pengomen tegar untuk bulan Jun 2014.
Pengomen Jun 2014
2.  ikhwan yusuff (25)
3.  Zara Nurhaidah (23)
4.  nor_farihan (21)
5.  Sya Mimie (20)
6.  Ismi Ana (18)
7.  Kisah Si Dairy (18)
8.  Farah (Doodle of life) (15)
9.  RDZ Z (15)
10.  Khai♥Rin : anies (14)
Sebagai penghargaan, korang semua Fiza akan bagi hadiah kecil-kecilan..
Hantar butiran, nama, alamat dan no. tel kat kotak komen di bawah nie..
Komen tersebut tidak akan dipublishkan..
>_<

You Might Also Like

30 kitty baik hati komen

  1. tahniah semua. bestnya dapat hadiah. hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada mereka yg tegar komen di atas hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua... :)

    ReplyDelete
  4. WAH2XX..Alhamdulillah..tersenarai..:D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tersenarai...rezeki hehe :)

    ReplyDelete
  6. wuuu..nicenya belog awak,...salam perkenalan and follow here =)

    ReplyDelete
  7. tahniah pada yang tersenarai ^^

    ReplyDelete
  8. salam. kenapa sy takda? sedihhh hahahhaha...tahniah semua!

    ReplyDelete
  9. aik ? Zara tsenarai ?? terima kasih tauuu. kbelakangan ni hingga bulan depan, Zara dah xfokus pada blog.. cuma blogwalking jee.. tu pun xslaluu. Mama akiff yg take over blog Zara skang =) hope ttp sudi singgah blog Zara tuu huhu..

    ReplyDelete
  10. Wahhh rezeki ramadhan. Tahniahh semua :)

    ReplyDelete
  11. ejulz dah x tersenarai dah.. lama x buka blog.. terkena penyakit malas dan menyendiri.. hehe.. now im come back.. hehe

    jemput join.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum fiza, wahh bestnya. murah rezeki kaki komen sini. hehe singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  13. Eh, tersenarai lagi. Alhamdulillah ^^

    Saya kena bagi details sekali lagi ke, kak Fiza?

    Hari tu, dah bagi juga :)

    ReplyDelete
  14. By the way, dah selamat terima hadiah hari tu. Alhamdulillah. Suka sangat-sangat. Walaupun dapat tengok gambar je buat masa sekarang ni, insya Allah, buku yang akak bagi tu, akan dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya.

    ReplyDelete
  15. Wah, namo den naik pulok yer... Thanks Fiza :)

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum...

    Tahniah buat mereka2 yang rajin komen di sini... moga fiza menjadi blogger yang dihormati dan disegani..

    mselim3

    ReplyDelete
  17. taniah diucapakan.. nampaknye abang zumal sungguh menyerikan.. top tu. hehehe

    ReplyDelete
  18. tahniah pada yang tersenarai...

    ReplyDelete
  19. tahniah semua..lya bln lps memang agak sepi

    ReplyDelete
  20. tahniah semua..harap-harap lepas ni saya pun tersenarai.hehe

    ReplyDelete
  21. asslmkm.. tahniah buat semua.. :) tersenarai juga ya..nti sy bg alamat ye..

    ReplyDelete
  22. tahniah buat semua pengomen..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah