Hampir 3 bulan menyepi

15:01

Assalamualaikum.. 
kekok pulak rasenye nak menulis semula di blog..
 hampir 3 bulan Fiza tak menjenguk ke sini.. dan hari ini dengan ringan tangan, 
Fiza nak conteng-conteng semula kat sini... 
Sape cakap tak rindu kat blog.. 
Fiza rindu nak BW.. 
rindu nak tanya khabar kawan2..
 rindu nak bg komen.. 
 kalau ada yang ingat lagi kat Fiza, syukur alhamdullillah..
Banyak cerita kot yang Fiza simpan, 
nak tulis nanti bila ada kelapangan... 
Mood malas pun dah kurang rasanya.. 
Baby dalam pewut pun dah mula memahami yang mama dia nak menulis semula kat blog.. 
hehe..
Sudi-sudi la singgah blog Fiza semula yer..
Wassalam....


You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. welcome back fiza..cik nor miss u..:)

    ReplyDelete
  2. hye..welcome back dear..rajin-rajin la menulis lepas ni..^_^

    ReplyDelete
  3. Hai Fiza... Lama tul menyepi... rupa2nya ada baby dalam perut ye... Tahniah... :)
    Take care ya!

    ReplyDelete
  4. Welcome back Fiza... Memang lama betul Fiza hilang yer. Tahniah kerana bakal timang baby yer ^_^

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza :)

    have a good day! ;)

    ReplyDelete
  6. Hi kak Fiza :)

    Glad you're back

    ReplyDelete
  7. welcome back kak fiza...rindu nak baca coretan kak fiza...

    ReplyDelete
  8. Welcome back kak Fiza. Amboii..lamenye menyepi. Huhu..ana rinduu kak fiza. Ekekeke..

    ReplyDelete
  9. Mstila ingt mna blh lupa hhee.

    ReplyDelete
  10. Salam singgah petang rabu Fiza...selamat kembali...rindui ni...hehe...

    ReplyDelete
  11. Awal2 ngandung hritu pun x lalu nk jenguk blog. Hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah