Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Macam mana nak ke Pulau Langkawi

15:55

Assalamualaikum.. lama pula Fiza menyepi sebab keje atas meja nie banyak sangat.. hari2 meeting... nak jenguk blog jap pun tak berape nak sempat.. 
Abeh cite tu.. sekarang nie timbul isu baru mengenai program ' I want to touch a dog '.. apa la nak jadi kan.. speechless bile tengok gambar2 orang melayu kita pegang anjing.. tak nak komen ape... lagipun tak tahu nak cakap apa.. macam2 pandangan dikeluarkan.. bagi Fiza haram tetap haram... full stop..
Fiza update blog hari nie bukan nak cerita pasal isu tu.. baru2 nie Fiza dapat WhatsApps dari pembaca blog yang inginkan info percutian ke Pulau Langkawi setelah membacanya di blog Fiza nie.. 
Dengan berbesar hati Fiza cuba tolong berikan info kepada pembaca tersebut... seronok rasanya dapat membantu walaupun sedikit... harap adik nie boleh pergi ke Pulau Langkawi dengan jayanya..
screenshot WhatsApps
Rasanya teringin pulak nak ke Langkawi lagi.. tapi Mr Hubby bagitahu tunggu anak besar dulu.. huhu.. kalau macam tu lambat la lagi.. sabar jelah...
Wassalam...

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Wah, cik adik tu nak buat trip ke Langkawi yer... Bestnyer ^_^

    ReplyDelete
  2. Saya pun teringin nak ke Langkawi tapi tak tahu la bila

    ReplyDelete
  3. Lya trigin sgt nak ke cna mudahn ada rezki lbh buat kmi

    ReplyDelete
  4. Sy teringin nk ke lngkawi. Sekali pun x pnh pergi lg. Bila la dpt jejak sana..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah