Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Rezeki cpuv tetap ada

10:35

Assalamualaikum dan salam Jumaat..
bersyukur dan terima kasih pada rakan-rakan blogger yg masih sudi menyinggah ke blog yang dah lama menyepi nie.. 
kalau keadaan mengizinkan..
hajat nak lebih bersemangat lepas nie.. In syaa Allah..
saje jenguk mr. nuff pagi nie.. 
tak sangka banyak cpuv yang sedang on going.. 
alhamdullillah...
rezeki tetap ada..
Nak kongsi sikit 10 amalan dipermudahkan rezeki
semoga bermanfaat..
Wassalam

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. alhamdulillah..murah rezeki..semoga terus murah rezeki..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... fiza,

    alhamdulillah rezeki nuffnang untuk anda sentiasa ada.. Amin,

    mselim3

    ReplyDelete
  3. tahniah fiza..lama tak online eh..hehe

    ReplyDelete
  4. Slm fiza aishh lmanya x singgah CNE..mcm mna fiza dgn baby.hope smuanya OK

    ReplyDelete
  5. Wpun baru on balik blog, nuffnang tak pernah lupekan kak fiza kan. Tahniahhh kak fiza.

    ReplyDelete
  6. wah2xx...'berjuta2' bergantungan ye kak fiza..tahniah...lama sis xupdate blog...:D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..Murah rezeki Fiza..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah...murah rezeki...

    ReplyDelete
  9. wah fiza pon berderet gak... tahniah.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Seronok kan tgk cpuv list panjang2..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dan tahniah Fiza...semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah