SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI

16:09

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.

Assalamualaikum w.b.t.

KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa.  *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 
ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 
Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

You Might Also Like

29 kitty baik hati komen

  1. Selamat bersegmen, kak Fiza :)

    ReplyDelete
  2. Asslmkm.. Selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang Fiza...selamat bersegmen dan semoga berjaya....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

    Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen ! :) Datang dari segmen yang sama. Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :) http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  7. hai.. dari segmen yg sama..
    done follow :)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yg sama.
    Dah follow :)
    Selamat menaikkan followers!

    Cahaya Alam Maya

    ReplyDelete
  9. Hai, dtg dr segmen yg sama. Dah follow!Good luck ya selamat bersegmen!
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  11. Morning Fiza :) balas kunjungan segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. salam jumaat. m'balas kunjungan dr segmen yg sama.

    http://speedfreaktanthrum.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  13. terima kasih singgah blog sy..done folow balik (^_^)

    ReplyDelete
  14. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah balas kunjungan n follow...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  15. Wuhuu blogwalking sini , daripd segmen yang sama , good luck sama-sama hee . Oh done follow #861 !

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum.. membalas kunjungan dari segmen yang sama.... done follow ~ =)

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  17. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum dan salam perkenalan..

    Kita dah follow awak..
    Ibu Hana

    ReplyDelete
  19. Maaf saya baru follow.Hari ni baru berkesempatan :'(
    http://nununonsense98.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah