Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Beca Hello Kitty di Bandaraya Melaka

18:27

Assalamualaikum.. 
1st time ke Bandaraya Melaka pada waktu malam dan 
tak sangka berjumpa dengan kesayangan hati Hello Kitty.
Waktu siang beca hello kitty nie mungkin kelihatan biasa tetapi pada waktu malam memang cantik sebab lampu pink.
Comel kan.. 
pembawa beca pun spotting, minta je nak bergambar dengan beca tu, 
memang dorang beri sebab dorang pun bangga dengan hasil beca dorang.
Wassalam.

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah