Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

10:30

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

You Might Also Like

30 kitty baik hati komen

  1. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama.. semoga berjaya.. http://cinta5november.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  4. Good luck fiza.. moga ada rezeki nnti..=D

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama, good luck! :)

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama . Thank you follow saya kaka. Saya dah follow akk balik.
    Love, Syaza | http://tykasyazwani.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  9. heeeeyyyyyylllooooo hehehe..datang sini balas balik lawatan blogg huhuuuu kliklikliii tambah duit poket :P Good luck!

    ReplyDelete
  10. annyeong !
    dari GA yang samaaa :) good luck

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/11/ga-giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini. dari GA yg sama.http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  12. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..
    membalas kunjungan...

    ReplyDelete
  13. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  14. singgah bw dari segmen yang sama :)
    all the best ya

    ReplyDelete
  15. Hai kak Fiza! BW kwn2 dr segmen yg sama. All d best kak Fiza ! :)

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

    ReplyDelete
  16. salam singgah sini Fizah...semoga berjaya juga dari segmen yang sama...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  17. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  18. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah