Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Lock of Love, Taman Bukit Bendera

22:21

Assalamualaikum.. alang-alang dah sampai Penang sbb menghadiri konvo kak ngah, ambil la kesempatan untuk berkunjung ke Taman Bukit Bendera, Pulau Pinang.
Dulu pernah ke sini masa zaman kanak2.. lame bebenor dah tu.. time train slow lagi.. sekarang train dia dah laju.. sekejap je dah sampai puncak..
Taman Bukit Bendera
Train sekarang.. muatan lebih lagi kot.. 
dan yg penting mmg laju..
naik makin tinggi makin gayat rasenye..
Korang yang minat cerita korea dan yang pernah pergi korea mesti tahu pasal Lock of Love, Namsan Tower kan.. jangan terkejut kalau korang dpt tengok kat Bukit Bendera nie.. 
serupa tapi tak sama..
posing la.. ape lagi.
cinta dikunci di Bukit Bendera.. cewah..  
Pengunjung ramai kebetulan cuti sekolah.. 
Saranghaeyo oppa... 
pilih nak kemana.. semua ada atas bukit nie.. hihi
acah je.. cume signboard..
Cuaca pun sejuk jer cuma satu je yang Fiza rimas kat sini, serius banyak anjing berkeliaran.. walaupun tak ganggu sesiapa tetapi rasa takut tu memang ada..
Wassalam..

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah