Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Musim kelahiran baby

12:25

Assalamualaikum.. hari nie just nak story2 sikit pasal musim orang melahirkan anak.. semalam Fiza pergi melawat menantu bos yang telah menimang cahaya mata perempuan kat Hospital Sg. Buloh.. Cucu kedua bos nie.. comel sangat babynye.. 
Menantu bos nie kawan sukan memanah Fiza.. Fiza panggil Meen..  bila Meen pregnant, Fiza pun dapat rezeki pregnant jugak, kami berhenti dulu sukan memanah buat seketika...
Bila pergi hospital, tengok katil semua penuh.. wah.. musim beranak nie.. tu yang Fiza bagi tahu kat Mr. Hubby.. 
tengok kiri baby.. tengok kanan baby.. baby sana sini.. 
Itu belum cerita kawan2 yang dah terima cahaya mata dan bakal menerima cahaya mata.. Fiza wat senarai.. 
  • Bulan 7 -  Adik Fiza (Baby Girl)
  • Bulan 8 -  Erin (Baby Girl)
  • Bulan 10 - Wawa (Baby boy)
  • Bulan 11 - Wife Din (Baby boy), Meen (Baby Girl), Wife Erid (coming soon)
  • Bulan 12 - Kak Nor (coming soon), Azlina (coming soon)

Ader lagi tak.. nanti kalau ingat update jer.. Seronoknye dapat bau baby.. Tahniah buat mereka semua.. yg dekat2 boleh la Fiza pergi jenguk... yang jauh2 kirim salam sayang je... hehe..
saje letak gambar baby Cik Ta...
sebab sangat2 comel..

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. Musim org branak kot hhehe,,kebykkn baby girl thn ni..kwn2 lya thn ni smua branak baby girl

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. anugerah tak terhingga (: semoga makin murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Mngkin rezeki orng dpt bby, fiza.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah