Restoran Nasi Kandar Line Clear, Pulau Pinang

10:57

Assalamualaikum.. bersyukur kerana diberikan kesempatan untuk update entry pada hari ini.. kebetulan bos pun ada tugas di luar.. lewat sikit dia masuk opis.. ape lagi curi2 la mase sikit kan.. hehe...
Cerita pasal makanan lagi.. maaf yer..tak de niat nak bagi korang terliur.. cuma nak kongsikan info semata-mata..
Bagi penggemar nasi kandar.. korang kalau ke Pulau Pinang, jangan lupa singgah di Restoran Nasi Kandar Line Clear.. 
Restoran yang boleh dikatakan famous kat Penang.. kalau tak silap la.. 
Fiza akan singgah makan nasi kandar line clear nie walaupun line tak clear.. sebabnye kene beratur panjang.. hehe
Kalau search kat GPS pun confirm jupe...
Restoran terletak di tepi lorong kedai di tengah bandar 
Keadaan dalam restoran.. sesak dengan orang ramai yang datang berkunjung..
Memang tak dinafikan, restoran nie memang ramai orang sampaikan kene beratur panjang.. 
Nasi lauk kari ikan - pilihan simple Fiza 
Yang nie menu Mr. Hubby punye.. macam2 lauk dia makan...
Tak sah kalau tak pekena Teh O ais limau.. 
terbaik bak hang.. 
 Teh O ais limau
Fiza memang minat dengan masakan kari, Mr. Hubby tak berapa minat tapi bila kene kari line clear, tak minat pun jadi minat.. 
Nie sebahagian jalan2 Fiza kat sekitar Pulau Pinang pada minggu lepas.. nanti sambung lagi k.. 
Wassalam...

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. makan nasi kandar ni pekena kuah campur memang best sangat.... aduh dah la feveret sha nasik kandar ni.. terliur plak dah...

    ReplyDelete
  2. Terlior dah hihihi, peehh memg sdp ni kan smpai org saggup bratur mkn

    ReplyDelete
  3. suka suka suka sgt nasi kandar..mmg favourite

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya Fiza..dah lama tak makan nasi kandar..

    ReplyDelete
  5. Tetiba macam terbau nasi kandaq lak :)

    ReplyDelete
  6. Meleleh air liur tengok. Saya tak pernah try nasi kandar lagi.

    ReplyDelete
  7. Akak tak pernah try lagi.. percaya tak..hahaha

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah