SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER

10:17

Assalamualaikum.. 
lama tak join segmen cam nie..
 lagi pun segmen nie simple sangat.. Fiza join okey..
klik banner nak join
NAMA PENA : Fiza Aizzawa
NEGERI KELAHIRAN : Pulau Pinang
10 lagi blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist SS sehingga 31 Disember ni.

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. Zumal singgah balas dari segmen yang sama... Selamat bersegmen yer Fiza ^_^

    ReplyDelete
  2. Hehe, sama la kita. anak kelahiran pulau pinang. hihik. salam perkenalan dari mamamyja

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. salam. terima kasih kerana sudi join :)
    singgah blogwalking dan follow di sini.
    jangan lupa blogwalking di blog peserta lain juga ye :)

    senarai peserta dah update :
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen. Thanks sbb sudi jnguk blog Bintang gk :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum! Hana balas kunjungan ikhlas tu ^^

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan...dah follow jugak :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Membalas Kunjungan dari segmen yang sama. Done Follow =)

    ReplyDelete
  10. singgah balik dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  11. Singgah balik dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan dari segmen yang sama ^^

    ReplyDelete
  13. haiii! sy singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan dan hepi blogwalking! :D Jom singgah ke Bits & Pieces :D

    ReplyDelete
  14. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  15. salam.. berjalan dari segmen yang sama. thanks sebab sudi singgah blog bintang :)

    ReplyDelete
  16. waa.. ramainya anak kelahiran pulau pinang yang join. hehe.. btw, selamat bersegmen yer. thanks sbb sudi singgah blog bintang :)

    maaf lambat blogwalking..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah