Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Strawberry Waffle ~ Big Red Strawberry Farm, Cameron Highland

10:57

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Alhamdulillah, hari ini Fiza dah dapat pergi kerja walaupun kaki masih sakit.. masa naik tangga hanya tuhan je yang tahu.. harap sangat sakit nie tak berpanjangan..
Bulan November nie mst ramai yang merancang nak ke Cameron Highland kan.. bawa anak2 yang cuti sekolah.. kebetulan sekarang nie musim hujan dan cuaca memang lebih sejuk.. 
jangan lupe bawa baju sejuk..
Fiza pergi nie pada bulan September lepas.. lambat sikit updatenye...
Tujuan nak cari Strawberry waffle.. jauhnye nak makan waffle..
cari punye cari, google.. rupanya ada kat Brinchang, 5 minit jalan kaki dari hotel tempat Fiza menginap..
Nama tempat Big Red Strawberry Farm..
Papan tanda
Big Red Strawberry Cafeteria
Lepas berjalan kaki hampir 10 minit, sampai la di kafeteria Big Red.. kene beratur panjang pula..kalau tengok pada menunya, rasa macam nak makan semua... tapi niat nak makan strawberry waffle perlu diutamakan...
Menu Big Red Strawberry Farm
Strawberry Waffle
Butter Cake with vanilla ice cream
Strawberry Sundae
Dekorasinye pun nampak menyelerakan.. bila rasa memang sedap tak terkata..
Strawberry Ice-cream aka ais krim Malaysia..
Rugi kalau ke Cameron Highland tak menikmati menu2 nie tau.. lepas nie korang boleh cube.. harga pun sangat berpatutan.. 

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. Jauh betul tu nak makan strawberry waffle tu... Hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. ohoi nampak sedappppppp. dulu singgah sini, tapi tak bole makan sebab pergi time puasa! hohoh Jom dapatkan Ole-ole dari Phuket!

    ReplyDelete
  3. seronoknya jalan jalan cameron :)

    ReplyDelete
  4. pergi dah 2 3 kali..tp lom pnh mkn lagi bnde2 gini

    ReplyDelete
  5. Eh kenapa tak tahu pun ada makanan best mcmnie masa pi cameron hari tue.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. Wah, istimewa rupanya strawberry waffle tu ^-^

    ReplyDelete
  7. sedappnyaaa fiza.. lama dh tak pegi cameron

    ReplyDelete
  8. Wah..macam best jer.. Aritu g sne mkn strawberry coklat, sdp jgak..

    ReplyDelete
  9. nampak sedap strawberry waffle ni...tapi Diana tak pernah dan makan pun Fiza...hehe...

    ReplyDelete
  10. Sedapnye fiza..
    nnt bila g sne iza pun nak try..
    Thanks for the info. .
    blogwalking

    ReplyDelete
  11. ni betul punya mengidam ni..sy tak try lagi waffle ni, tapi aiskrim strawberry wajib dalam sejuk-sejuk tu..hihi

    ReplyDelete
  12. tapi kat big red ni boleh tahan panjang beraturnya...hihi

    ReplyDelete
  13. wah..seronoknya..teringat pula masa honeymoon dulu..hihi..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah