Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Petua hilangkan selulit

13:10

Assalamualaikum.. apa khabar semua.. seminggu sekali nak update blog pun susah.. mood malas memang betul mengganggu Fiza.. hehe.. sebelum keluar lunch, Fiza nak kongsikan petua hilangkan selulit cara tradisional.. caranya dengan menggunakan serbuk kopi.. berkesan ke?
selulit digambarkan seperti kulit buah oren
 google image
Selulit adalah kumpulan lemak yang mudah terjadi pada lengan dan perut. Ia juga boleh mengakibatkan garis-garis kulit pecah yang selalu terjadi pada bahagian punggung/peha. Ia berlaku disebabkan pengumpulan toksin yang memusnahkan struktur kollagen dan elastin pada lapisan kulit dan juga membuatkan pengaliran darah menjadi kurang efisen. Selulit juga dikaitkan dengan pertambahan berat badan dan fungsi metabolik seperti, banyak makan, tidak bersenam, hormon tiroid yang tidak aktif dan alahan pada makanan. Memakan makanan berkalori secara berlebihan adalah penyebab utama pembentukan selulit.
balik nanti nak cuba la.. serbuk kopi campur sedikit air.. lumurkan pada bahagian yang berselulit tu... 
google image
wassalam..

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. Serious ke kak? Pertama kali dengar ni.

    ReplyDelete
  2. owh , mudah jer ... boleh cuba .

    ReplyDelete
  3. Wahhh! senang petua ni. Boleh cuba ni nanti:)

    ReplyDelete
  4. i tak ada selulit tapi..nice entry..baru tahu kopi bley ilangkan benda alah tu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah