Monday, 31 March 2014

MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway

Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)
Ucapan buat Zara dan Hubby:
Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke-2.. semoga hubungan dan ikatan perkahwinan yang terjalin kekal bahagia hingga ke Jannah... dan dikurniakan baby yang comel-comel.. >_<
“Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.”
-Henry Ford

Sunday, 30 March 2014

Senarai Pemenang Cuti-cuti GIVE AWAY

Assalamualaikum.. lama rasanya tak jenguk blog nie.. Fiza sampai Rawang hari Sabtu pukul 2.00 pagi.. perjalanan percutian yang sangat menyeronokkan.. Pertama sekali Fiza ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas sokongan korang semua dalam GA pertama Fiza nie.. tak sangka mencecah 53 blogger yang menyertai nye..  Pasti ramai yang dah tahu Fiza ke mana kan.. Ramai yang teka Fiza ke Korea.. moga2 doa tersebut dimakbulkan.. gheeee... Fiza sebenarnye ke Pulau Tioman.. dan blogger yang berjaya menjawab dengan betul hanya 3 orang dan akan menerima FM Tioman dan tambahan keychain Terengganu...

Untuk mencukupkan 5 pemenang, 2 lagi Fiza pilih melalui undian  Mr. Random.org..
 dan mereka akan menerima Keychain Pulau Tioman.. 
Pemenang ialah :
Tahniah dan terima kasih buat semua pemenang.. Sila hantar butiran seperti berikut untuk tujuan pengeposan ke emel Fiza iaitu fizaizawa@gmail.com..

Subjek :  Pemenang Cuti-cuti GIVE AWAY
Nama Penuh :
Alamat Pengeposan :
No. Telefon :

Tuesday, 25 March 2014

Followers ke 666

Assalamualaikum.. nie entry last Fiza untuk malam nie.. In syaa Allah Fiza akan kembali update blog bila kembali di depan laptop.. gheeee.... maknenye lepas balik bercuti..
Sempat print screen followers ke 666.. Sebagai penghargaan kerana sudi untuk menjadi follower Kak Fiza.. Kak Fiza akan review kan sikit mengenai adik nie.. 
Masa godek2 blog adik nie, terjumpa entry perkenalan dirinya.. Wan Nur Awatif  bt Wan Mohd Azan, umur baru 12 tahun.. mudanya dia.. Rasa macam tak sesuai jer nak bahasakan diri Kak Fiza... Berasal dari Kelantan dan menetap di Kemaman, Terengganu.. 
mesti peminat Justin Bieber nie...
Korang boleh la pergi ke blog adik Awatif nie untuk berkenalan.. Kak Fiza nak ucapkan terima kasih kerana sudi untuk follow sini.. muda-muda dah ada blog.. mesti boleh pergi jauh lagi dalam dunia blogging nie.. apa2 pun salam perkenalan buat adik Nur Awatif.. >_<

Monday, 24 March 2014

Lokasi terakhir MH370 di Lautan Hindi

Assalamualaikum..
Malaysian PM: 'With deep sadness and regret, according to this new data, we must conclude flight #MH370 ended in Southern Indian Ocean"
"Ini merupakan lokasi terpencil, jauh dari mana-mana kawasan landasan.
"Dengan penuh rasa sedih dan kesal, saya ingin memaklumkan kepada anda, bahawa berdasarkan data baru ini, penerbangan MH370 telah berakhir di selatan Lautan Hindi," kata Najib. 
Penerbangan MH370 yang hilang sejak 8 Mac lalu disahkan berakhir di sebuah kawasan terpencil di selatan Lautan Hindi.
p/s: Salam takziah buat keluarga mangsa yang terlibat. Al-Fatihah.

Kira Hari..

Assalamualaikum.. tik tok.. tik tok.. hehe
Salam Isnin semua.. 
pagi2 tadi dah tadah telinga ngadap bos.. 
bukan Fiza yang kene marah, 
staf lain yang kene, 
Fiza dengar jer.. 
awal2 lagi dah dpt breakfast.. huhu..
Kira-kira hari nak gi bercuti jer nie.. 
serius dah lama tak pergi makan angin.. 
otak pun dah penuh dah.. 
nak gi buang perkara yang serabut dalam fikiran nie jauh2.. 
Jasad je ader kat opis, fikiran, minda, jiwa dan sampai kat sana dah kot..
counting days
Got7.. 
tetibe je nak letak pic mamat2 korea nie...
 Jom meriahkan GA nie.. cuti-cuti GIVE AWAY 

Sunday, 23 March 2014

Senarai Peserta Cuti-cuti GIVE AWAY

Assalamualaikum.. Fiza dah updatekan senarai peserta Cuti-cuti GIVE AWAY setakat nie..  berlansung selama seminggu dan masih ada masa lagi untuk korang join.. jemput yer..  Cuti-cuti GIVE AWAY
  1. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  2. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  3. http://jueazrin.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  4. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  5. http://www.mizzaiza.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  6. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  7. http://dorayakino.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  8. http://syahidahfadilah.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  9. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  10. http://norminieza.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  11. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  12. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  13. http://chenachenis.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  14. http://duniazumal.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  15. http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  16. http://pening-pala.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  17. http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  18. http://thinkingofthestar.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  19. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html 
  20. http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  21. http://qileh.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  22. http://missnaddd.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  23. http://sayaseri.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  24. http://amielovely525.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  25. http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  26. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  27. http://sfhbelog-taip.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  28. http://malfoy-xoxo.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  29. http://nurawatif1.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  30. http://nanakimie.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  31. http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  32. http://acikidah.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  33. http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-giveaway.html
  34. http://suhaila-ismail.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  35. http://wanitaberbicara.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  36. http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  37. http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  38. http://itsmeyaya.blogspot.com/2014/03/ga-cuti-cuti-giveaway.html
  39. http://missqibercerita.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-giveaway.html
  40. http://myblogsantai.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  41. http://duniakita94.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-giveaway.html
  42. http://kenny977.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  43. http://upsidesdown.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  44. http://noiya.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  45. http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  46. http://segmenbizaly.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  47. http://www.khirkhalid.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  48. http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  49. http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  50. http://mazatulazura.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  51. http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  52. http://cinta5november.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
  53. http://www.mycherita.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html
Good luck >_<

Berhenti kerja?

Assalamualaikum.. ramai blogger yang dah mula bercuti rasenye.. Hari minggu nie nak berupdate blog skit.. takde ape yang Fiza nak storty sangat.. semalam mcm biasa petang bersukan memanah..  memandangkan penat.. 10.30  malam Fiza dah tidur.. 
Fiza bangun tidur hari nie dengan perasaan yang sangat tidak menyenangkan.. mimpi Fiza diturunkan pangkat.. dalam mimpi tu rasa macam nak berhenti kerja jer.. bila bangun pagi baru teringat yang itu hanya mimpi.. tetapi rasa sedih jugak bila dapat mimpi macam tu.. terpikir pulak, sampai bila rezeki Fiza ditempat kerja sekarang yer.. perlu ke Fiza mencari kerja lain... macam serabut jer mimpi malam tadi... 
google image
Mimpi kan.. biasa la.. kadang2 indah.. kadang2 nak mengingatkan kita supaya jangan complacent dengan apa yang ada..  
Fiza nak memasak tengah hari dulu.. bagi blogger2 yang berkesempatan untuk join GA, Fiza nak jemput korang semua support GA pertama Fiza nie.. Cuti-cuti GIVE AWAY.. harap dapat sambutan.. selamat berhujung minggu dan bergembira bersama orang tersayang.. >_<

Saturday, 22 March 2014

Cuti-cuti GIVE AWAY

Assalamualaikum..
banyak kali Fiza pikir nak buat GA macam blogger lain buat.. risau kalau takde sambutan.. tetapi kali nie, pada hari jumaat, Fiza akan lancarkan GA pertama Fiza sepanjang Fiza mula berblogging...harap dapat sambutan.
Banner Cuti-cuti GIVE AWAY
Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Fiza. (memandangkan blogspot ada masalah, boleh guna cara nie (klik sini untuk mengetahui) atau cara lain)
  2. Buat satu entry bertajuk "Cuti-cuti GIVE AWAY"Copy & paste banner di atas ni. Backlink ke entry ini.
  3. Jawab satu soalan je "Fiza akan bercuti di ..............?".
  4. Kalau boleh tag kawan-kawan lain.. tak pakse tau.
  5. Tinggalkan URL entri korang dalam ruangan komen
Cuti-cuti GIVE AWAY akan berlangsung selama seminggu bermula 21 Mac 2014 sehingga 28 Mac 2014.
Lima jawapan yang betul dan melalui random.org akan menerima souvenir daripada Fiza...
Fiza harap dapat sambutan daripada blogger2 semua.. >_<
-SENARAI NAMA PESERTA-
-GA TAMAT-

Friday, 21 March 2014

Nasi Kukus Ayam Berempah

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. Secara rasminya Fiza dah lancarkan GA pada pagi tadi (Cuti-cuti GA).. Harap dapat sambutan.. Cuti sekolah pun akan bermula esok.. mesti ramai yang dah merancang cuti kan.. yang mana ada anak2.. mesti nak bawa anak pergi jalan2 dan balik kampung....
Semalam Fiza publish gambar karipap ramai yg ingat Fiza diet.. bukan diet, kebetulan makan karipap dah kenyang.. sebab tu dah tak keluar rehat.. Hari nie pulak sebelum hubby keluar sembahyang Jumaat, dia sempat singgah opis berikan nasi kukus kat Fiza.. alhamdullilah.. makan kat opis sambil layan cerita korea.. tenang betui rasanya...
Nasi kukus Ayam Berempah
Nasi dah habis, perut dah kenyang.. boleh la tidur.. gheeee.. ingat company mak ayah kita ke nak tidur.. hehe.. kerja kene diteruskan.. Fokus2.. 
Lupe pulak.. bagi adik2 yang dah dpt result SPM dan STPM, tahniah kak Fiza ucapkan.. tak kesahlah berapa A pun yang penting korang dah berusaha dan jauh lagi perjalanan yang nak ditempuhi lepas nie.. Tak nak bebel panjang, cukup takat nie dulu.. Salam Jumaat semua... 

Mini GA T-shirt Blogger

Assalamualaikum.. 
klik banner untuk join..
Syarat-syarat penyertaan:
1) LIKE facebook page T-shirt Blogger
2) Buat satu entry bertajuk Mini GA T-shirt Blogger. Copy & paste gambar di atas ni. Backlink ke entry ini.
3) Letak link entry anda di bahagian komen.
Pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2014. Terima kasih & good luck :)

Thursday, 20 March 2014

Jatuh Hati pada Kim Soo-hyun atau karipap?

Assalamualaikum.. tajuk entah aper2 kot.. dah waktu tengah hari nie, ambil masa sikit nak cerita pasal artis korea yang sorang nie.. disebabkan cerita My love From the Star, Fiza makin berminat pulak nak mengetahui tentang mamat nie.. sorry GD, Fiza ada kekasih hati no. 2.. hehe.. perasan eh.. haha.. GD pun Fiza minat jugak la sbb dia penyanyi.. tetapi Kim Soo-hyun nie pelakon yang hensom dan comel.. haha.. sudahla.. mabuk cinte ke ape Fiza nie...
Kim Soo-hyun 
Actor, Singer, Model
kiutkan... hoho..
Babak sedih mengenangkan waktu yang semakin suntuk untuk meninggalkan bumi 
dan awek dia (dlm cite nie je)..
muncul dalam Running Man episod 102
Kim Soo-hyun bersama Lee Hyun-woo Running Man episod 147
Fiza minat jer.. nak jatuh cinta ke.. nak falling in love ke.. tak de maknenye.. Abih cite pasal tu.. jap lagi meeting pulak.. tengah hari nie memang Fiza tak keluar makan tengah hari.. Makan karipap jer.. mak Fiza buat yang frozen.. Fiza goreng jer.. hehe... sedap tau... memang jatuh hati pada karipap..
tinggal 3 baru teringat nak ambil gambar.... >_<

Wednesday, 19 March 2014

Cara Lain untuk Follow Blog

Assalamualaikum.. semua blogger ada masalah nak follow blog blogger lain.. betul tak? macam tu jugak Fiza.. tadi Fiza sempat godek2 button yang tertulis "Join this site" yang warna biru tu.. tak sangka menjadi pulak cara  Follow yang Fiza cuba nak kongsikan dengan korang semua... penemuan nie hasil daripada sifat ingin tahu Fiza sendiri.. mungkin tak jumpa kat mana-mana...

Pertama : Korang cuba follow macam biasa klik button "Join this site" (gambar seperti di bawah).
perhatikan jumlah follower dia #420

Kedua: Akan keluar pop-up window untuk kita follow (gambar seperti di bawah).. Selalunya kita akan klik button "Follow this blog" tetapi kali ini cuba pergi dekat link yang Fiza dah bulatkan "More options"
Klik pada link More options

Ketiga: Pop-up window seterusnya (gambar seperti di bawah). Klik button "Follow".. lihat bulatan merah yang Fiza bulatkan tu... 
Klik button "Follow"

Keempat : Terus akan keluar pop-up window yang kita telah berjaya follow blog tersebut. Klik button "Done" 
Pop-up window biasa bila dah berjaya follow..

Kelima: Follower bertambah daripada #420 kepada 421.. Memang menjadi bila buat macam nie.. korang cuba lah..
jumlah follower meningkat menjadi  #421 setelah Fiza join
Fiza harap tutorial nie membantu korang semua memandangkan Fiza dah cuba buat dan menjadi.. kalau tak jadi jangan salahkan Fiza yer.. Fiza hanya berkongsi cara penemuan nie... Selamat mencuba.. >_<
p/s : Kredit untuk diri sendiri... hehe....

Tuesday, 18 March 2014

Selamat Hari Lahir Farhan

Assalamualaikum.. dah malam nie baru la boleh jenguk blog nie... pagi td sempat la BW sikit.. bila bos dah dtg opis.. mmg tak sempat nak jenguk blog dah..
"Tidak ada sesiapa yang terlalu sibuk di dunia ini,
 itu semua adalah keutamaan"
Hari nie juga adalah hari ulang tahun kelahiran anak sedara Fiza..Khalish Farhan.. hari nie genap usia farhan 2 tahun.. hepi besday Mok long ucapkan.. semoga menjadi anak yang soleh dan taat pada ibu bapa.. Mok long rindu sangat kat Farhan tau.. 
Amboi Farhan.. bungkusan coklat siap ada pic Farhan bersama upin ipin lagi..
Yang Fiza tahu coklat nie mama dia bagi kat member2 opis dia.. 
2 tahun dah naik basikal yer.. 
Kenangan masa pegi Cameron Highland
Kak Ngah pos la coklat tu.. nak jugak.. hehe.. setakat pos kat FB jer buat ape.. huhu.. pepe pun tak sabar Fiza nak dapat anak sedara baru.. Fiza bile lagi? takde rezeki lagi.. nak buat macam mana... dapat anak sedare pun dah bersyukur sangat2.. >_<.. alhamdullillah...

Monday, 17 March 2014

Tahniah Fasha Sandha

Assalamualaikum.. update pagi nie pasal artis Malaysia pulak.. oppss.. hehe.. bukan apa Fiza terkejut bila baca dekat link ping busuk yang mana Fasha Sandha sedang mengandung anak kedua.. cari punya cari memang betul la.. murahnya rezeki anak dia kan.. dulu orang kutuk dia macam2.. tengok sekarang.. memang bahagia dia bersama suaminya.. Fiza memang peminat Fasha Sandha..tak kisah pasal kehidupan peribadi dia tetapi bab lakonan Fasha Sandha memang terbaik.
#28 Fasha Sandha Kini Hamil Anak Kedua - ROTIKAYA
Baby bump anak kedua
kredit : http://www.rotikaya.com/
Putra Rayfal dilahirkan pada 15 April 2013
Chinta tahun 2010...
cerita paling best Fiza pernah layan..
Fasha Sandha sbg Chinta Chandurry
Itu je la update pagi nie.. seronok bila tahu dan baca pasal orang2 yang nak dapat baby nie... hilang dah monday blues.. hehe.. oklah.. sambung kerja dulu..
Rezeki pagi nie.. 
Terima kasih Officemate Hanis bagi strawberry.. 

Sunday, 16 March 2014

One Sweet Word ~ K-drama Review

Assalamualaikum.. dah lama juga tak buat drama review untuk drama korea yang baru sahaja berakhir di Channel One 393... Cerita yang berkisarkan kehidupan rumah tangga.. One sweet word atau pun One warm word.. Drama nie agak slow tetapi penuh dengan kisah keluarga yang mana keluarga yang didirikan atas dasar cinta akhirnya retak disebabkan oleh orang ketiga.
One Sweet Word
Sinopsis
Kisah dua pasangan suami isteri dalam situasi yang berbeza-beza tetapi menghadapi masalah yang hampir sama. Na Eun Jin (Han Hye Jin) adalah seorang wanita yang rajin dan positif  tetapi telah dikecewakan oleh suaminya Kim Sung Soo (Lee Sang Woo) yang menipu dan bermain kayu tiga. Oleh sebab itu, Eun Jin membuat keputusan untuk mencari pasangan hidup baru buat dirinya dan bertemu dengan Yoo Jae Hak (Ji Jin Hee).
Yoo Jae Hak adalah Ketua Pegawai Eksekutif yang berjaya, seorang bapa yang dihormati dan mempunyai dua anak lelaki. Merupakan suami kepada Song Mi Kyung (Kim Ji Soo). Jae Hak tidak mempunyai masalah keluarga dalam hidupnya tetapi secara tiba-tiba tertarik kepada Eun Jin. Sejak itu, perasaan  dan kehidupannya berubah dan konflik berlaku disebabkan oleh tanggungjawab kepada keluarga dan isterinya serta perasaannya terhadap Eun Jin.
Pelakon Utama
    Han Hye Jin sebagai Na Eun Jin (isteri Sung Soo) 
    Lee Sang Woo sebagai Kim Sung Soo (suami Eun Jin)
    Ji Jin Hee sebagai Yoo Jae Hak (suami Mi Kyung) 
    Kim Ji Soo sebagai Song Mi Kyung  (isteri Jae Hak ini) 
    Masing-masing telah bersuami dan telah beristeri, isteri orang bercinta dengan suami orang.. susah untuk diterima oleh masyarakat. Bagaimana mereka menghadapi situasi yang sulit ini dan bagaimana mereka menyelesaikan masalah keluarga mereka. Kena tengok cerita nie kan...

    Ruckus Jr.

    Assalamualaikum.. rezeki Fiza untuk memiliki bow sendiri tercapai.. Jenama Hoyt Ruckus JR.. Bos Fiza mencadangkan bow nie kepada Fiza memandangkan poundage untuk  Fiza tarik adalah rendah.. Fiza boleh tarik bow setakat nie 28 paun. Ruckus Jr boleh ditarik serendah 9 paun sehingga maksimum 33 paun. Kalau nak tahu 1 paun bersamaan dengan 0.45kg.. 28 paun bersamaan 12.7 kg.
    Spesifikasi Ruckus JR
    Ruckus JR
    Archery Sight (hunting sight)
    Limb 
    Arrow Quiver 
    Fiza dan Ruckus Jr.
    Latihan ujian untuk Ruckus JR. dah dilakukan minggu lepas.. nak sesuaikan diri dengan bow baru bukan senang tetapi kelebihan yang Fiza dapat sekarang, bow tersebut lebih ringan daripada bow yang Fiza gunakan sebelum ini... Nanti Fiza akan update kan pengalaman pertama menggunakan bow Ruckus Jr. nie.. 

    Friday, 14 March 2014

    Usaha mencari pesawat MAS ~ Bacaan 30 juzuk al-Quran

    Pasir Puteh: Penasihat Majlis Agama Johor Datuk Noh Gadut bersama 16 rombongan Kor Agama Angkatan Tentera (KAGAT) membaca 30 juzuk al-Quran ketika menaiki bot penyelamat Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) dari Pangkalan APMM Tok Bali dalam perjalanan selama satu jam sebelum mengadakan solat hajat di Pulau Perhentian, Terengganu, semalam.
    Noh berkata, usaha itu bagi memohon pertolongan Allah SWT dalam usaha mencari pesawat MAS penerbangan MH370 dan turut meminta sesiapa yang berada di Makkah dan Madinah memohon doa di sana.
    “Sebagai orang Islam, kita yakin dengan pertolongan Allah apatah lagi kita sebagai golongan musafir yang datang dari jauh untuk memohon doa kepada-Nya.
    “Saya juga mengharapkan umat Islam di seluruh negara ini mengambil peluang untuk berdoa kerana ia sangat mustajab terutama di Makkah dan Madinah,” katanya kepada pemberita yang turut menaiki bot penyelamat berkenaan.
    NOH (tiga dari kiri) bersama bekas Imam Masjid Negara Datuk Firdaus Ismail (dua dari kiri) ketika bacaan doa di Pulau Perhentian, semalam.
    Menurut Noh, pelbagai usaha dilakukan kerajaan termasuk mengguna kepakaran sains dan teknologi serta bantuan pakar luar negara, namun sehingga kini masih belum mendatangkan hasil.
    p/s: #DOABUATMH370.. amin

    Hadiah GA Avon dah sampai

    Assalamualaikum.. Salam Jumaat semua.. semalam seharian tak berblogging sebab tak sempat.. Hari nie alhamdullillah diberi kesempatan untuk update entry dan BW.. 
    Rabu lepas Fiza telah menerima parcel daripada Blogger Kak Mazatul Azura. Fiza terpilih untuk memenangi hadiah misteri.. tertanya-tanya juga misteri tu agak2 nya apa yer..  Bila terima parcel baru la tahu.. Hadiah misteri tu ialah barangan dari Avon Great Mascara, lip gloss dan 2 Sample Pack Anew Genic... 
    Great Mascara dan lip gloss lipstick
    2 Sample Pack Anew Genic
    Terima kasih kak Mazatul atas hadiah yang best nie.. bertambah koleksi make up Fiza.. hehe.. sukenye ada maskara baru.. 

    Wednesday, 12 March 2014

    W.W ~ Hidup ini bukan mudah

    Assalamualaikum...
    sumber : google image

    Bacaan Tambahan