Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Angkara K-Pop

10:31

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. hari nie tergerak hati nak menulis blog pagi2 nie pasal pagi nie banyak sangat entry mengutuk pasal K-Pop menyebabkan banyak keyboard warrior menunjukkan kehebatan mereka di laman sosial..
Semalam Fiza ada terbaca jugak pasal kumpulan K-pop yang dikatakan telah berpeluk dan berkelakuan tidak senonoh dalam konsert dorang.. tapi malas nak ambil port sebab rasenye memang salah gadis2 tu.. Pagi nie try search kumpulan mana la tu.. Kumpulan B1A4 rupenye.. "Sedang trending di kala ini, gadis bertudung dicium artis kpop B1A4 yang membuat persembahan di KL Live Center Kuala Lumpur semalam".
Dalam kes macam nie tak perlu nak tunding jari menyalahkan pihak itu, pihak ini.. Memang kesian kalau tengok gadis2 tu sendiri yang nampak sangat volunteer untuk dipeluk.. Nak minat K-Pop pada pendapat Fiza memang tak salah.. sebab Fiza sendiri pun memang peminat K-Pop tapi perlulah berpada-pada dan menjaga batas agama Islam.
antara gambar yang dimuatnaik di laman sosial...
Nauzubillah min zalik. Wassalam..

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. Nauzubullah moga gadis ni sedar akan kesilapan mereka

    ReplyDelete
  2. Astaghfirullah, tudung tak lagi menjaga hijab seorang wanita... mestilah mendapat peringatan mereka..

    ReplyDelete
  3. @Nur Inani Semoga dibukakan hidayah buat mereka

    ReplyDelete
  4. miza ada tengok video kat youtube..tak sanggup nak tgok smpai habis..huhuu
    harapla dijauhkan...

    ReplyDelete
  5. ntah la kadang2 rasa kesian gk kt budk 3 org tu tp bila tgk gmbr n video mmg sedih

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah