Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Blog Header Baru

17:16

Assalamualaikum..
 sape yang perasan header Fiza dah tukar.. hehe.. 
tukar header je ke? yelah.. Fiza malas la nak tukar design blog.. dah lama duk cam tu jer.. Mood nak mendesign tu takde.. nak BW pun malas.. entah bile la nak mula rajinnye.. 
lunch tgh hari tadi.. 
burger abis dulu.. tak sempat nak ambil gambar.. hihi

You Might Also Like

10 kitty baik hati komen

  1. Hello kitty tu tetap ada kan dik..hihi

    ReplyDelete
  2. Eh eh eh , kitty la jadi header dia. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  3. peminat kitty ni. heheh. amboii makan burger king :D

    ReplyDelete
  4. Hello kitty tetap d hati ya fiza

    ReplyDelete
  5. Wah tahun baru, header pun baru... Kitty tetap trademark Fiza la yer ^-^

    ReplyDelete
  6. Comel. Comel. Masih lagi mengekalkan Hello Kitty nya.

    ReplyDelete
  7. nak rembat boleh tak fiza? buat teman tido malam2 hari..haha..

    ReplyDelete
  8. Sedapnya burger king xbest lah kt miri xde huhu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah