Nasi Mmanggey dan Coconut Shake di Warung Kita

14:57

 Assalamualaikum.. entry kedua sebelum BW jap lagi.. tengah hari tadi Fiza lunch sekali lagi kat Warung Kita.. entry lepas  Nasi Bungkus Ayam Cincang..
Ada yang bertanya nasi nie nasi kukus ke? Memang nasi kukus.. dan baru tahu nama lain nasi nie Nasi Mmanggey.. pelik kan.. macam bunyi nasi memanggil jer...
Kali nie pergi makan dengan Kak Ena dan Kak As pula..
Kak Ena siap tapau bawa balik coconut shake dia.. sama cam Fiza masa mula2 datang makan..
terbaik lah coconut shake dia..
mujur dekat dengan opis.. senang nak beli bila nak..
hari tu ingatkan harga dia RM 5.00, rupenye RM 4.50
makan untuk 3 orang hari nie.. 

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. bestnya coconut shake...tuari balik melaka tak dapat nak minum coconut shake ni,husband tak kasi sbb awal pregnancy kan...

    ReplyDelete
  2. TT_TT
    mana aciiiii
    nak gakkkkk
    tlg lah kak fiza jgn minum setiap hari kita jeles hihihi

    ReplyDelete
  3. Nasi Mmanggey? hehe 1st time dengar...tapi nmpk sedap la..coconut shake tu..nyum2...;p

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa coconut shake tuu :D

    ReplyDelete
  5. wah best....lama juga kak fiza menyepi..moga terus sihat ya kak... :D

    ReplyDelete
  6. singgah follow sini
    uniknya nama nasi tu memang laris kot sbb dok memanggil je kan haha

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah