Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Aku tanya apa khabar

12:02

Assalamualaikum.. dan salam jumaat..
Apa khabar semua...
tak sabar nak cuti esok.. cuti hari minggu..
cuti tahunan Fiza tak guna lagi.. simpan dulu mana tahu ada emergency ke..
sekarang nie kje terasa makin penat..
sebab badan makin berat.. 
tidur awal pun.. bila bangun pagi rasa malas je..
tapi semangat kene la kuat.. semua tu bergantung pada diri kita sendiri..
Semalam Fiza dah mula ajar budak baru OJT tuk ganti Fiza masa bersalin..
Harap dia dapat jalankan tugas dengan baik.. 
lagipun tak susah keje sebagai seketeri nie..
jaga bos elok2..
In Syaa Allah semuanya akan OK..
>_<

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. kabar baikkk..
    hehe..

    arini teganu dh cuti ari mggu..

    ReplyDelete
  2. khabar baik akak. hehehe. mommy mengandung kena banyak berehat ni ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...baik hari ni.bestnya esok cuti..akak masih bekerja esok.tak bestnya

    ReplyDelete
  4. start cuti bersalin bila??dah siap ke semua barang2..mesti berdebar2 tu..kan??heheh

    ReplyDelete
  5. khabar baik kak fiza :)) hehehe

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. oo... Fiza ni seketeri rupanya. Baru tau. Hihi.

    ReplyDelete
  7. tahniah...dah nak dapat baby... =)
    member #909

    ReplyDelete
  8. Apa khabar Fiza? Moga dipermudahkan yer ^-^

    ReplyDelete
  9. memang x ssh.. tp kene tau cara kerja bos.. yg paling penting memudahkan bos.. hehe

    ReplyDelete
  10. take care sis...nk dpt baby tu..hihi;)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah kabar baik, smoga semuanya sehat walafiat ya...

    ReplyDelete
  12. nil doakan yang trbaik untuk akak dan beby hehehe t bgtahu ye nama apa hehehe excitedd

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah