Set bersalin TANAMERA Postnatal Care Set

14:42

Assalamualaikum.. lama rasenye tak update blog.. sekarang nie Fiza dah mula menghitung hari nak bersalin.. 29 days to go.. mcm tak lama dah kan..
Barang2 persiapan mama dan baby semua dah settle.. alhamdullillah..
duk pening cari set bersalin mana yang nak digunakan nanti..
akhirnya Fiza memilih set bersalin Tanamera..
setakat nie Fiza pakai VCO yang terdapat dlm set nie
VCO iaitu minyak kelapa dara.. bau pun sedap.. bau kelapa..
betui2 pure..
Alhamdullillah, kesan regangan memang dah berkurang dan memang betui2 mujarab..
tak sangka stretch mark yang ada beransur kurang.. macam magik pula..
 
 
 
 
 
 
 
 
Lepas nie boleh la guna semua produk yang ada.. tak sabar pun ada..  jangan nanti bila dah boleh guna semua produk, jadi malas pula.. huhu...
>_<

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. Ramai yg review kata set Tanamera nie bagus fiza.. wah tak lama lagi dah nak dpt baby.. bestnya..=D

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segalanya..
    amin..

    bestnye nt dpt pegang baby..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. wahh bestnya. sheila suka bau vco tu. sedap je badan berbau kelapa. hehehehe

    ReplyDelete
  4. berdebar2 nak bersalin..kan?/semoga semuanya selamat ye..jangan malas2 pulak nak habiskan semua tu..ehheheh

    ReplyDelete
  5. berapa harganya Fiza?tengah cari set bersalin untuk kakak ipar..tengah tunggu hari gak ni..

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya dipermudahkan kak fiza..saya doakan yg terbaik untuk akak n keluarga..

    ReplyDelete
  7. wahh tak lama dah ni. semoga dipermudahkan segalanya akak :)

    ReplyDelete
  8. Mesti tak sabar nak berjumpa si kecil kan. Semoga semuanya dipermudahkan ye.

    ReplyDelete
  9. Lama x berbaloi,,da preggy rupanya Fiza,alhamdulillah.. Tahniah semoga dipermudahkan urusan melahirkan dgn slmt.amin

    ReplyDelete
  10. @SalbiahM Kebetulan pergi HQ dia kat Kg. Melayu Subang.. dpt harga RM 300...

    ReplyDelete
  11. @Atien Zuraidahtime kasih kak atien.. amin2.. harap dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah