Rezeki Baby Thaqif

16:47

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. ada kesempatan masa nie boleh la Fiza update blog sikit.. mana tak nye.. skrg rutin hidup 100% berubah.. tak mcm hidup berdua dulu.. sekarang nie 24 jam kene layan baby Thaqif je.. tak layan menangis pulak.. 
Fiza juga nak ucapkan terima kasih atas ucapan tahniah korang semua..yang datang umah pun ramai jugak.. alhamdulillah.. mana tak nye baby yang ramai sgt orang tggu.. 4 tahun kawin dapat jugak sorg.. Mereka yg datang pun tak dengan tangan kosong.. rezeki baby Thaqif.. Alhamdulillah..
Hamper drp Ofis Mr. Hubby 
Baju baby drp Ofis Mr. Hubby  
Mainan nie Mak sedare Baby Thaqif bagi
Mak sedare Baby Thaqif hadiahkan feeding set..
 awalnye dapat bekas makan baby 
Mak sedare Baby Thaqif hadiahkan kasut comel..  
Hamper drp Cik Lia, bff Fiza 
Hamper dr opis Fiza
Baju nie nenek baby Thaqif hadiahkan
Goodies bag.. 
Nie pihak Hospital Selayang bagi..

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. rezeki anak. bestnya. Thaqif, semoga awak membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. besar boleh kawan dengan abang Adam. hihiiii

    ReplyDelete
  2. wahh alhamdulillah rezeki anak fiza. Tahniah ye fiza ...moga Allah gandakan lagi rezeki untuk fiza sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. Wah...Bestnya..Murah rezeki thaqif..Tahniah...

    ReplyDelete
  4. Wah, banyaknya hadiah untuk baby ^-^

    ReplyDelete
  5. wahh banyaknyaaa dpat hadiah ^^ rezeki

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah murah rezeki baby :)

    ReplyDelete
  7. bestnye..
    arap pasni rezeki saye plak nk dpt baby..
    =)

    ReplyDelete
  8. best.. sebab tu masa mengandung jangan beli barang baby banyak2 ..sebab mesti kalau kawan2 datang melawat bawak segala macam benda..hehehh

    ReplyDelete
  9. tahniah, smoga jd anak yg soleh ye thaqif :)

    ReplyDelete
  10. Assalam, alhamdulilah tahniah fiza, murah rezeki baby :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah tau! suka tgk...biasalah...baby , anak tu mmg pembawa rezeki...kalau tak utk ibubapa dia...utk diri sendiri..hihihi

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...tahniah kak fiza

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..murah rezeki baby thaqif

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah