Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Buah hatiku Thaqif

22:09

Assalamualaikum..
malam nie rase mcm nak update blog pulak.. kebetulan baby pun dah tido..
Seperti yg dijanji, Fiza upload gambar baby Thaqif untuk korang semua..
Umur Baby Thaqif dan 2 bulan 3 hari pada hari ini.. 
Buah hatiku 
Muhammad Thaqif Khalaf
p/s: Fiza mintak maaf sgt buat masa skrg sbb tak sempat nak BW.. Fiza jugak nak ucapkan banyak2 terima kasih pada korang semua yg sudi singgah blog Fiza lagi.. In Syaa Allah, ada masa nnt Fiza akan buat kunjungan balas.. 

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. owh , dah bersalin ... tahniah fiza ... ala comelnya ... thaqif namanya ya ...

    ReplyDelete
  2. makin comel..pipi pun makin lebar..hehehh

    ReplyDelete
  3. comelnya thaqif..moga membesar dengan sihat hendaknya

    ReplyDelete
  4. Bsr nnt msti hnsome ni hhehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah