Melaram dengan bawal Aidijuma

16:05

Assalamualaikum.. Fiza macam biasa la ala2 chipsmore.. kejap ada.. kejap takde.. ok la.. sekarang nie 8.30 pagi mesti dah punch card.. takde lagi punch card merah.. hantar baby awal kat baby sitter, pastu beli makan dan breakfast kat opis.. sesambil tu search tudung bawal AJ.. kegilaan yang tak dapat dibendung lagi.. bulan nie jer 16 helai Fiza dah beli termasuk yang terbaru 6 helai Green Label..
Bawa mengucap Fiza.. adoi.. entahla.. dah macam terapi mata tengok tudung2 nie.. tak beli nanti habis stok kat dunia nie... lepas tu bila dah jadi OS (old season) mula la org jual mahal smpai cekik darah.. Pelik sungguh dengan Tudung bawal AJ nie..
Mujur Fiza dah jumpe beberapa reseller yang jual harga plus upah yang tak berapa tinggi.. nak beli online asyik sold out jer.. 
Hari2 melaram dengan AJ ke opis.. tidur tak cukup pun tak kesah janji tudung comel.. hehe.. 
Belanje satu pic.. 
GL Pastel Lego, warna tudung nie betul2 menawan hati Fiza.. 
cewahh...

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. cantik warna yang fiza pakai...akak pulak lebih suka tudung sarung je sekarang ni...

    ReplyDelete
  2. wahhhh salah seorang lagi peminat AJ yang akak kenal...he he he...

    ReplyDelete
  3. Warna tudung yang kak Fiza pakai tu cantik. Saya suka :D

    ReplyDelete
  4. Cntik ka tudung tu fiza cntik spt si pemakainya

    ReplyDelete
  5. sesuai dengan Fiza, nampak cam anak dara je melaram fesyen adijuma ni..

    ReplyDelete
  6. @SalbiahMHehe.. alhamdulillah atas pujian..

    ReplyDelete
  7. Ape yg Cikna tau AJ ni tudung dia jenis yg limited... Cikna Ade jgk 2@3hli tp jenis yg warna kosong(pattern lama) xsuka yg b'corak...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah