Mencari tudung bawal Aidijuma

13:06

Assalamualaikum.. bila habis berpantang, memang dah tak boleh duk diam kat rumah.. mesti nak pegi jalan2.. 
Memandangkan dah masuk kerja, mestilah nak la cari tudung baru, baju baru.. nak ambil semangat baru utkt bekerja.. Fiza ajak Mr. Hubby ke The Curve.. mujur dia nak sebab pantang di jalan tempat2 org ramai nie.. mmg dia tak suke.. tapi kali nie dia setuju..
Alhamdullillah..
Sampai The Curve kami ke butik Aidijuma.. banyak tudung dah abis.. ingat nak beli tudung purple blue paris.. rupenye kene pegi e-curve.. memang malas la nak ke situ pulak.. beli je la apa yg ada..
Thaqif tak nak duduk dalam stroller.. sabar jela..
Lepas tu kami ke Blossom Box Store.. tapi baru tahu nak masuk kene ambil nombor giliran.. punyalah ramai orang ke sini.. kalau ambil nombor pun kami pelanggan ke berapa ratus.. memang kecewa jugak la.. takpela.. Fiza akan cube beli online jer..
Butik Blossom Box Store
Dah lama kot tak jalan2 kat shopping complex.. selalu keluar pun pegi NSK dan TESCO.. itu pun sebab nak cari barang tuk memasak kat rumah..
Best je keluar jalan cam nie.. cume penat sikit sebab dulu urus diri sendiri je.. sekarang nie nak kene uruskan baby sekali.. tapi still best..

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Terbaek.. banyak pilihan.. semalam baru lepas photoshoot model tudung lulu fringi.. kawan promosi tudung tu kat sarawak..

    ReplyDelete
  2. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "LAZADA - Mini LED Projector"

    ReplyDelete
  3. pengalaman baru untuk seorang ibu kan fiza

    ReplyDelete
  4. Sronoknya bawa baby jenjln, muka beseri ja ibu baru ni hhehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah