Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Red Paris - Blossom Box Store Online

12:23

Assalamualaikum dan salam Jumaat blogger2 semua.. 
bila hari jumaat semangat nak pegi tpt kje tu lain skit sbb esok cuti.. hehe..
 ke korang pun rase apa yang Fiza rase.. kan...
Pagi nie Fiza sempat servey baju dan skirt kat Blossom Box Store.. 
sape tak gila tengok baju, crop top, skirt twist and wear BBS nie.. 
kalau boleh semua nak beli.. mmg cun kot design nye.. 
Kebetulan rezeki hari nie.. 
design Red Paris baru masuk.. 
seronok tak terkira rasenye.. terus masuk cart.. 
tak nak tunggu2 dah.. lambat mmg out of stock.. 
Fiza beli crop top dan T&W skirt red paris.. 
Dah mengidam lama sangat.. cume tudung dia je tak sempat nak beli..
 nak ke butik memang tak mampu la dengan baby Thaqif.. 
nak beratur lagi kat butik tu..
Harap minggu depan sampai la.. tak sabarnye nak pakai.. huhu..
Sekarang nie mmg banyak Fiza shopping online jer.. senang dan cepat.. jimat minyak..
tak perlu nak bersesak-sesak..
tapi perkara yg perlu kita ingat, beli dengan tempat yang sah, kenalpasti dulu peniagaan..
semua tu untuk elak penipuan..
Wassalam..

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. serius lawa the collection... suka suka

    ReplyDelete
  2. wahhh... CF baru ada 1 je skirt twist tu. cantik dan menarik bila sedondon dgn tudung. hihi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah