Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Bantal busuk Thaqif

10:06

Assalamualaikum.. lama tak update pasal Baby Thaqif, beberapa hari lagi baby Fiza akan masuk umur 4 bulan.. cepatnya Thaqif membesar.. hantar anak kat rumah baby sitter (Ibu), pastu balik dah malam.. main kejap dengan dia, sedar2 dah waktu nak tidur.. masa dengan baby terlalu singkat sebabkan Fiza bekerja. Mujur Thaqif faham, makin hari makin pandai senyum, makin pandai ketawa.. pantang tengok kamera henpon, mesti dia buat muka comel dia.. Bijak nya anak mama sekarang.
Genggam barang pun dah pandai, tapi mesti nak masuk mulut.. Minum susu pun dah kurang sebab suka hisap jari.. Semalam Thaqif dah jumpa bantal busuk dia, mula2 memang tak nak bagi kat dia sebab bantal tu kalau kita yang dewasa nie cium, baunya boleh pengsan.. hehe.. tapi Thaqif suke.. Mama pun pakaikan bantal tu dengan sarung bantal baru tuk Thaqif bawa pegi rumah Ibu. Memang tak lepas dari tangan dia bantal tu.. comel betul..
bantal busuk peneman Thaqif sekarang..
p/s : Fiza pun dulu mase kecik2 ada bantal busuk jugak.. hehe.. korang ade tak? cer komen.. 

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. Lya pun da juga dulu entah hilang mna da hihi

    ReplyDelete
  2. comel jer thaqif..:)

    cik nor tak der bantal bucukk..:)

    ReplyDelete
  3. Anak sulung saya ada..yang kedua ni tak de bantal busuk..heheh

    ReplyDelete
  4. alololooo..comei nye dia pegang bantal tu..hehee
    miza tak de bantal busuk..hee

    ReplyDelete
  5. alolo comel la..hehe dulu ada la bantal busuk..hehe

    ReplyDelete
  6. teringat dulu anak sepupu saya suka sangat dengan bantal busuk dia..melekat sampai umur 3 tahun..kalau tak confirm nangis...hihihihihhi

    p/s: Comelnya thaqif... :D

    ReplyDelete
  7. mase kecik xingat ade ke x...tapi anak skang xde bntal busuk...tidur pun xde bantal...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah