Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Salam Perpisahan buat Kak Nor

12:09

Assalamualaikum dan selamat pagi. Rutin update blog dah tak macam dulu.. bila banyak sangat nak ditulis, sampai tak tahu mana nak mula.. hehe.. last2 tertangguh.. pastu jd banyak.. lepas tu penuh dalam kepala.. kalau tak luah jadi berat.. korang ada rasa cam tu tak? Fiza memang selalu mcm tu.. huhu..
Back to the topic, hujung bulan Jun yang lalu Fiza kehilangan Kak Nor member pejabat cawangan yang telah berhenti kerja kerana nak menjaga ibu di kampung. Kak Nor kirenye otai kat opis nie sebab dah lama bekerja. Tapi niat murni untuk berhenti tiada siapa yang boleh halang. 
Sebagai kenangan kitorang sempat bergambar di nursery dan Pejabat Cawangan Sg. Buloh sempat menganjurkan majlis berbuka puasa dan majlis perpisahan buat Kak Nor.
Gambar di nursery (Kak Nor di tengah)
Kanak-kanak di nursery, semua berbotol susu
Majlis Berbuka Puasa dan Majlis Perpisahan 
Penyampaian cenderahati kenangan
Cenderahati daripada cawangan
Moga Kak Nor berjaya walau apapun yang dilakukan pada masa akan datang. Rezeki ada di mana-mana.. In syaa Allah.. Selamat Maju Jaya.
Wassalam.

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. tu dia..yang besar pun berbotol susu..comel je..hahah

    ReplyDelete
  2. insya Allah :)
    rezeki Allah tu luas :)

    ReplyDelete
  3. mesti fiza rindu nanti :) meriahnya

    ReplyDelete
  4. eh sama..akak pun kdg2 rasa mcm tue jugak..hehehe..

    ReplyDelete
  5. sama la fiza...kat draft tu dah ade 8 cerita yg masih tersimpan rapi. hihi..selamat hari raya fiza..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah