Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Facebook Ourmemoria.blogspot

16:32

Assalamualaikum.. Fiza telah melahirkan Facebook page untuk blog Fiza pada 10 Ogos 2015 yang lalu.. tujuannya nak share entry yang ada kat blog nie.. kot la boleh naik sikit rating dan pengunjung.
Sejak akhir2 nie memang jatuh mendadak jumlah pengunjung..
Tu la sape suruh malas update dan blogwalking kan..
Cume sekarang nie duk try macam mana nak buat like button kat page blog Fiza nie..
sape ade tutorial komen2 la.. boleh Fiza tiru..
setakat nie tak menjadi lagi.. huhu
jemput LIKE yer.. jika sudi.. 
makaceh..
>_<

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. Datang bw sini la petang ni.

    ReplyDelete
  2. Hari tu pernah jumpa tuto buat like button ni.... InshaaAllah nanti sy like ye kak Fiza.. :D

    ReplyDelete
  3. Akak langsung tak de fb page untuk blog..sebab tak nampak fungsi nya untuk naikkan uv atau pv..kecuali klau fb page kita tu ada beribu orang like...lebih baik share kat fb personal..kat situ lagi boleh naik kan uv dan pv blog.Dan yang penting share kat group blogger yang ramai like.kalau group yang ada 2,3 ribu like tu tak payah le..heheh

    Tu pendapat dan pengalaman akak je la..mungkin lain orang lain pandangan nya..

    ReplyDelete
  4. Wah wah wah. Tahniah ya kak. Dah ada page sendiri dah :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah