Mr.DIY di Tesco Rawang

10:02

Assalamualaikum.. korang apa khabar? Fiza still batuk dan selsema dah hampir seminggu.. Tak tahu bila nak sembuhnye.. huhu.. 
Hari minggu lepas keluar ambil angin jalan-jalan kat Tesco Rawang sambil beli barang dapur. Sebelum nie bosan je Tesco tu, sekarang nie dah ade Mr. DIY.. cuci mata la jawabnye..
bersebelahan pasaraya Tesco
masuk sini kalau tak nak beli apa pun jadi terbeli..
 
macam2 keperluan rumah ada dijual
 
hiasan bunga.. cantik dan murah
 
Mainan budak, Dedi tengok je sebab tak de mainan untuk baby
 
barang dapur
 
excited Thaqif tengok banyak barang.. 
Tingkat 1, Tesco Rawang
Hasil cuci mata kami beli buku ABC untuk Thaqif, board pemotong sayur dan kunci pagar.. Lepas nie kalau nak cari keperluan rumah boleh ke Mr. DIY, harga pun berpatutan.
Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. oooo dah ada Mr. DIY kat situ, akak lepas sekali ke TESCO Rawang dan di situlah Ash tag akak beg tom and jerry dia...ha ha ha... tempat ada jual beg-beg depan food court tu...

    akak ni tinggal sikit-sikit jer lagi batuk...

    ReplyDelete
  2. Mr. DIY ni macam Daiso la ya lebih kurang :D

    ReplyDelete
  3. bulat ya mata thaqif tengok brg.... hihihihih... banyk brg kat sini.. apa2 moga kak fiza cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  4. kalau pergi Mr Diy ni tak perasan duit abes..huhuhu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah