Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Rumah Terbuka Raya 2015

16:18

Assalamualaikum, cerita nie masa di kampung, famili mertua buat rumah terbuka masa raya kedua.. Ingatkan tak ramai yang datang, tapi Alhamdulillah juadah cukup untuk tetamu yang hadir.. Seronok macam kenduri kahwin sebab tetamu tak putus2 datang.
Juadah hari raya
Mr. Hubby tak sempat nak berbaju raya..
Tetamu yang hadir, termasuk sanak saudara
Yang duk main henpon tu, bapa mertua Fiza
Tetamu menjamu selera
Duduk anak-beranak 
Kite selfie dalam rumah dengan sepupu suami (Nora), Baby Thaqif dan Long Ikmal
Selfie dengan mak mertua.. >_<  
Selfie dengan anak sedara..
Famili mertua memang suka buat makan2 macam nie.. kalau Fiza balik kampung ada je aktiviti makan2 yang dorang buat untuk panggil orang kampung join bersama.. memang best.. Raya tahun nie memang best sangat.. rindu kampung.. huhu.. 
Wassalam...

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. bestnya rumah terbuka ramai-ramai.. boleh gotong royong sambil bermesra.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Nmpk meriah sgt, sronok braya kat kg kan fiza

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya.

    Masih syawal kan ni. Hehe

    ReplyDelete
  4. Wahh...meriahnya rumah terbuka keluarga mertua fiza..

    ReplyDelete
  5. waa tak habis lagi kisah raya di kampung ye, memang seronok kan Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. Meriahnya keluarga Fiza beraya ^-^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah