Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Top 10 Bintang Wanita Paling Cantik Korea 2015

16:07

Assalamualaikum.. hari Rabu nie patutnya Wordless Wednesday tapi saja jer nak isi entry berkaitan dengan artis korea..  Duk search pasal wanita paling cantik kat korea, sama ada guna pembedahan plastik ke tidak, tak kisah la janji cantik kan.. Rujuk kat website, berikut adalah 10 bintang wanita paling cantik di Korea.
10. Song Hye Kyo
Siapa yang tak kenal artis nie kan.. pelakon“Autumn In My Heart”, “Full House”, “The Winter The Wind Blows” dan model Laneige.
9. Park Min Young
Pelakon City Hunter berlakon dengan Lee Min Ho..  memang cantik pun dia nie..
juga merupakan model LG, Pizza Hut, Lipton Ice Tea, and Korean Air di Korea.
8. Kim Tae Hee
Teman Wanita Rain.
Dia adalah pelakon berjaya dan model fesyen. Memulakan kerjaya pada usia 16 tahun.
Fiza memang suka tengok dia nie berlakon.. cerita terbaru The Gang Doctor.
7. Kim Hyuna
Ahli kumpulan Kpop yang 4minute. 
6. Park Shin Hye
Siapa tak kenal dia nie, 
drama yang dia berlakon semua best2.. “Flower Boy Next Door”, “Goong S”, "The Heirs" dan terbaru "Pinocchio".
5. Han Ga In
Pelakon dan model yang bermuka kecil.. comel jer mole atas hidung dia.. hehe
First drama yang Fiza tengok dia nie berlakon cerita Witch Yoo Hee
4. Kim Hyo-Yeon
Ahli kumpulan Girls Generation. 
3. Son Ga In
Ahli kumpulan Brown Eyed Girls. 
2. Im Nana
Ahli kumpulan After School.
 Kalau korang layan Roomate, ada la si Nana nie.
1. Yoon Eun Hye
Yoon Eun Hye, pelakon Korea, dilahirkan pada tahun 1984. 
Beliau adalah salah satu yang paling indah bintang wanita Korea. Beliau adalah seorang pelakon dan model fesyen yang luar biasa. Pernah digosipkan dengan Kim Jong Kook.
Dorang nie kebanyakkan nye dah buat plastic surgery. Muka cantik bakat pun kena la cantik jugak.. Ok.. last sekali yang dorang lupa.. 
0. Fiza Aizzawa
Hanya insan biasa.. haha.. Jangan marah yer...
Wassalam..

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. ternyata cantik2 belaka... meow! huihui

    ReplyDelete
  2. Ok. Vote no 0..sebab kecantikan semula jadi. Yang korea tu, takut ada yang buat pembedahan je. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. haha yg last tu confirm tak buat surgery! hehe

    ReplyDelete
  4. Yang bawah gambar sekali tu paling comel hehe...Dik An kenal yang no 10 tu je huhu...

    ReplyDelete
  5. yg last tu klu gi korea mmg plg popular . original mata besar tu ...

    ReplyDelete
  6. yg lain tu semua plastik kak fiza kecuali yg last tu... pure... hihihihi

    ReplyDelete
  7. Kak Fiza pun cantik, apa :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah