Pengisar Baby Bullet

14:40

Assalamualaikum.. korang pernah dengar pasal baby bullet tak? Ia adalah mesin pengisar makanan bayi yang sesuai digunakan untuk membuat puri.
Selain puri, bubur nasi pun boleh dikisar dengan mudah, tak perlu nak guna penapis teh dan sudu untuk jadikan bubur nasi lebih hancur.
Fiza dah buat survey dengan member2 opis pasal baby bullet nie dan berbaloi kalau beli. Bagi mama yang bekerja, memang ia cepat dah mudah untuk digunakan.
Mujur ada di Lazada.. Harga RM 104.00 dapat kupon diskaun 20%.. waranti 6 bulan. 
Okay sangat dah tu..
Baby Bullet selamat sampai, 2 hari order jer..
 
beg sejuk beku pun ada..
untuk keterangan lanjut korang boleh ke
Website : Baby Bullet
Lepas nie boleh la bereksperimen dengan sayur2an dan buah2an.. 
rasanya kalau buat jus untuk diri sendiri pun boleh jugak kot..
hehe..
>_<

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. Untung beli ni..boleh guna untuk anak ke 2 dan seterusnya...Jimat masa untuk ibu2 yang bekerja..

    ReplyDelete
  2. kita rasa mcm nk beli baby bullet ni. senang kan. nak blend. ni kita guna blend shake n take tu. kebetulan ade kt rumah hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini fiza... memang best kalau ada baby bullet untuk mama -mama yang berkerjaya sebab ia sangat menjimatkan masa...

    ReplyDelete
  4. Menarik...boleh la survey2 utk si adik..huhu

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza.. dah lama akak tak singgah sini.. tahniah dah ada baby fiza sekarang ni..

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnya baby. mcm2 benda boleh kisar

    ReplyDelete
  7. lebih mudah dan cepat la lepas ni bagi bby makan. hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah